måndag 2 april 2012

Vilka tittar in hos mig på bloggen och HJÄLP önskas...

Så har det gått en månad igen och idag är det redan 2 april.....då kan vi ju slappna av lite för idag ska väl ingen lura oss (inte mer än vanligt)....
Jag är ju litet av en siffermänniska och det är kanske bla därför jag tycker det är så kul med statistik.
Jag tolkar den info jag får från systemet i Blogger och vad jag förstår så har över 2000 st sidvyer visats under mars månad och det är inte detsamma som unika besökare. Jätteroligt tycker jag!!
Sen har jag lyckats med att länka från intressanta artiklar i GP nätet och därefter "Pinglat" dem. Jätteglad över den "tekniska framgången" för det visar sig ju att jag når många, många läsare då.
Egentligen är det ju förfärligt att behöva skriva om så tragiska saker men de har ju hänt och därför har jag kommenterat dem.
HJÄLP önskas däremot fortfarande med följande som skulle göra bloggen trevligare och effektivare.OBS! Jag förstår inte heller varför texten skiljer sig åt mellan hur det ser ut när man bloggar och sedan publicerar texten.( Se foto) GRRRr  fortsätt därför om det är ett större mellanrum.


Jag har tyvärr inte den blekaste aning om hur jag ska få detta att fungera.....läser och läser men det hjälper inte mig   Grrrrrr
Jag förstår inget av detta med överfullt album!! Ser att andra bloggar har massor av kort mm inlagt men vad gör jag för fel?? Det innebär fn att jag har gamla bilder med mig i vinterjacka mm där jag vill ha andra foto och inte kan jag lägga till något nytt heller....GRRRRR Löst! Laddar in för stora format vilket jag nu kan hanter samt att jag köpt till utrymme.

Det blir mycket teknik detta men om jag inte får detta att fungera är det trist, så trist.....
Andra bloggar har så många trevliga utlottningar (kanske vill jag också fira något längre fram) men hur gör man för att länka från annan blogg till min egen. Jag har inte lyckats....HUR ska jag få denna bild att synas på bloggen och inte bara i mitt inlägg.....LÖST genom tips av annan bloggare. Tack för det!
Jag tycker själv att jag lärt mig mycket under den tid jag bloggat men jag blir väldigt frustrerad över att tekniken, för mig, är så svår att förstå. Jag vill ju bara skriva trevliga, förhoppningsvis, läsvärda inlägg och det ska inte ta såå lång tid heller för då finns risk att jag tröttnar lite. Hoppas att någon därute kan ge lite tips, maila gärna. Kram i förskott!5 kommentarer:

 1. Åker till Umeå om en halvtimme så jag hinner inte hjälpa dig just nu. Men några av de saker du undrar över tror jag att jag kan hjälpa dig med senare (kommer hem om ca 14 dagar).
  Kram Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter underbart!! Väntar med spänning på tips/M

   Radera
 2. Jag ska läsa dit inlägg lite bättre få se om jag kan hjälpa dig, vet ej om jag förstår, men återkommer. Ha så bra så länge. Kram MIMMI

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kan skicka mail om du vill, kanske lättare. Hoppas du kan tipsa om något. Fråga gärna så ska jag försöka förklara lite bättre.
   Adr maj.berggren@hotmail.com TACK på förhand/M

   Radera
 3. Hej kul att du är med i utlottningen hos mig! hoppas Annika o Mimmi kan hjälpa dig med dina data problem kram Jessica

  SvaraRadera