måndag 23 april 2012

"Lilla Fontana di trevi" o SOS-barnbyar

När ska man tro/lita på väderprognoserna? Inte har man sagt på TV att vi skulle få så fint väder som vi haft idag.....+20 intill husväggen och ca +26 gr i växthuset. Några timmar i trädgården blev det. Nya lådan för förvaring av dynor monterad och på plats, lite omflyttning av de andra lådorna, räfsat lite, planterat ut daliorna (hoppas det inte var för tidigt) och framförallt är lilla "Fontana di trevi" på plats. Synd att ni inte kan höra det porlande ljudet, som en liten, liten vårbäck!


Till helgen åker vi till plantskola och köper in lite nya växter, kryddor och kanske blir det lite annat pynt också!
Känns som om det alltid finns plats för en ny vattenkanna, en kruka eller liknande.
Jag har skrivit om vårt fadderbarn tidigare. Vivien fyllde 15 år nu i april och vi skickade en liten penninggåva som vi brukar och en hälsning + några foto via mail. Där är tekniken bra!
Det är alltid stor glädje att höra från barnbyn och hur det går för Vivien och idag fick jag ett brev där barnbyn beskriver hur hon utvecklas i skolan och på fritiden.Kanske funderar/har funderat även ni på att hjälpa någon till en bättre framtid? Då tycker jag ni ska titta in på Sos-barnbyars hemsida, Här kan ni läsa mer om SOS-barnbyar

2 kommentarer:

  1. Ha en trevlig vecka med alla planeringar med trädgård, 3 tanter

    SvaraRadera
  2. Så fint att du hjälper till barn som behöver det, verkligen :)

    SvaraRadera