söndag 13 januari 2013

TACK snälla ni.........

Varmt TACK för alla kommentarer som jag fått! Det känns otroligt bra i detta läge.......

I julklapp fick jag en ny telefon där jag kan ladda ner sk appar och med sönernas hjälp börjar jag nu få lite "grepp" om den nya tekniken. Det innebär att jag kan se min blogg i telefonen och där kan jag ju se hur den ser ut, såsom ni ser den !!!!! Dvs med de vackra tulpanerna. (bild 2)

Nu gör jag ett försök att ladda upp bilderna på telefonen och även på hur bloggen ser ut hos mig i datorn.......(bild 1)


Jag känner att lusten att skriva kommer att återkomma i takt med att det kommer att fungera som jag vill ha det....med bilder och text.

 Det ska vara som Galenskaparna sjunger: Det ska vara lätt att skriva (leva i deras version).......

Jag får göra som min vän Nalle Puh: Tänka och hålla fast........


Bilderna blev väl inte så tydliga eftersom jag fotat från Facebook men det är "tanken som får räknas".


10 kommentarer:

 1. Det är kul med en smartphone, den fungerar precis som vilken dator som helst.

  Lycka till med din!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag lär mig något nytt varje dag känns det som...(med hjälp av sönerna)

   Radera
 2. Av Nalle Puh lär vi oss mycket bra...... Vi släpper inte taget om varandra Maj!...... Stor Kram från din barndomsVän GSch

  SvaraRadera
  Svar
  1. Känns skönt att höra trots av det fysiska avståndet är rätt långt....Kram

   Radera
 3. Hoppas allt löser sig och att du snart är tillbaka. Håller helt med dej. Det ska kännas lätt. En massa krångel är inget man har lust att spendera tid på.

  Ha det bäst, bästa DU!
  Kram
  Monika

  SvaraRadera

 4. Hej Maj!

  Javisst är det roligt att kunna titta på bloggen i telefonen! Skaffade en iphone i våras när min gamla telefon gick sönder, jätteroligt att få bilder och små filmer, kika på väder, tidningar och nyheter.

  Roligt att du är tillbaka, vet precis hur du menar, har inte blivit så många inlägg härifrån heller, haft problem med texten ibland, men framförallt med bilderna, man blir helt galen av ilska och frustration när det inte fungerar! Tänkte också vid flera tillfällen att nu slutar jag med bloggningen, men nu har jag fått hjälp av Isabelle som jobbar hos mig (21 år) och superduktig på datorer. Hoppas att jag ska lära mig det nya sättet att föra över bilder till bloggen, får se om det går, nu har hon hjälpt mig, men jag vill ju sitta hemma i lugn och ro och kunna lägga upp bilderna utan hjälp, så vi får se hur det går.

  Har även haft problem med att inte komma in på kommentörsfältet hos några bloggar, bla hos dig, ibland fungerar det, ibland inte. Nu håller jag tummarna att det funkar.
  Ha det så gott
  Kram Anncathrine

  SvaraRadera
 5. Måste berömma dig då du är så teknisk duktig med din telefon!! :) Jag är nöjd att jag klarar av det här med bilder på datorn!
  Känns säkert bra för dig att det funkar därifrån, måste ju tröttna då det bara krånglar! :( Hoppas din skriv lust stannar sen då den åtekommit för det är så intressant kika in i din blogg!
  Kram kära blogg vän! :)
  Maja

  SvaraRadera
 6. underbart, nu känner jag igen den förra lilla Maj
  som redde ut allt, så skönt att Du är på G igen.
  Alla vi har ju saknat Dig. Jag har ju gått över till Google Chrom, och det känns bra tycker jag.
  Men Blogger tvingar ju nästan folk att ändra sina vanor.Min dotter och måg tycker inte om detta sättet,
  minmåg har gjort riktigt fräna inlägg, man gör inte så här menar han. Men de hjälpte mig så jag kom
  över till Google istället.
  kram/Harriet

  SvaraRadera
  Svar
  1. Google Ch är det en webbläsare eller har du börjat blogga på nytt ställe??? Teknik är mer än svååååår tycker jag. Kram

   Radera