söndag 15 april 2012

Mycket att se fram emot...

Idag var det 21 grader varmt när vi satt i växthuset och åt lunch. Då kändes det verkligen att NU kommer det många härliga dagar att se fram emot. Det bästa är nog att det inte blåser och att ljud stängs ute....en oas i storstan!
Läste i GP  om kommande Vetenskapsfestivalen. Ett unikt tillfälle att höra intressanta föredrag om att möjligt och omöjligt av forskare mfl som annars bara håller till i universitetsmiljön. Har inte läst programmet än men hoppas hitta några guldkorn som passar mig.
Göteborgsoperan annonserade om kommande program och där har jag biljett till denna underbara balett, Giselle, som jag sett en gång tidigare. Denna gång är det ett gästspel från Holland. Längtar dit för det blir en fröjd för öga och sinne.....
Blåmesarna har börjat bygga bo....flyger fram och tillbaka i otrolig fart med näbben full med stickor och strån. Underbart att se dem på parkett från växthuset. Det innebär ju också att vi har fågelliv och kommande "småmesar" att vänta....

Att fönstren "alltid" är lortiga, så känns det i allafall , och nu kommer att bli klara och fina det ser jag fram emot efter dagens experttips, även det i vårt husorgan GP.
http://www.gp.se/bostad/1.916402-med-attika-blir-det-glasklart
Lite ättika i vattnet och allt är glasklart! Värt ett försök !

2 kommentarer:

 1. Vilket vackert växthus! Där måste det vara härligt att äta sin lunch.
  Ha en fin ny vecka!
  Kram 3 Tanter.

  SvaraRadera
 2. Hej Maj!
  Vilket underbart växthus ni har, förstår att ni njuter av att sitta där.

  Fönstrena börjar det bli dags att tvätta snart, läste oxå om ättike-tipset i GP:)

  Ha en bra söndagkväll!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera