söndag 1 april 2012

April, april......

April, april din dumma sill.......minns ni den ramsan? Kanske bortglömd idag.....men mot min vilja måste jag erkänna att min man lyckades "lura" mig i morse...jag föredrar att skylla på sommartiden och att hjärnan inte var med!
Men lite kul var det och nu är det nog för sent för mig att göra detsamma.....
I GP papperstidning och även på nätet kan man läsa om att när nu Göteborgshjulet flyttats till Liseberg (som tur är enligt min mening) från platsen utanför Operan kommer vi där istället att ha ett vindkraftverk. Det tycker jag är ett bra byte !! * Bilden lånad av GP
http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.903470-vasttrafik-raddar-ekonomin-med-vindkraft

Fortsatt trevlig dag och var på er vakt !

3 kommentarer:

 1. Så att inga missförstånd uppstår.....jag vet att detta är ett aprilskämt/M

  SvaraRadera
 2. Hej Maj!
  Jag har inte haft tid att kommentera på ett tag. Om jag inte är hos min syster i butiken, så har det varit annat som kallat. Tack snälla för dina kommentarer hos mig.
  Så fina vårbilder du visar på vitsipporna.
  Nu är det dags att åka till sta´n och hjälpa syrran igen - påskgrupper ska produceras hela dagen.
  Ha en skön vecka!

  SvaraRadera
 3. Tror inte jag blivit lurad men är inte säker:)
  Duken i ditt förra inlägg är riktigt fin. Tyvärr kostar de en del men man får ha den under många år så slås summan ut:) Visst är det märkligt som du skriver med inredningstidningar. Jag förstår att det ska vara vackert men hyllor flera meter upp, stoppade fåtöljer som målats med vit takfärg och torkade hortensior överallt...tjohej vad genomtänkt?
  Kram Annika

  SvaraRadera