tisdag 3 april 2012

TESTAR om uppladdning av bilder fungerar..

Nu ska jag ladda upp bild nr 1, fiskdisken,  i EN upplaga hoppas jag
sen kommer en bild på vitsipporna
och två andra bilder den ena från mina funderingar om hur jag får bloggen sökbar och den andra statistik. Statistikbilden har jag justerat från mellanstor-stor-liten.....och den ska nu vara LITEN på bloggen.
Imorgon ska jag be Hans eller gärna någon av er läsare att eventuellt kommentera hur det ser ut hos er.
TACK på förhand!

8 kommentarer:

 1. Det ser bra ut nu i bloggen Maj. Bara en bild av fiskdisk och en bild av vitsippor och en stor och liten bild av statistikbilderna, men tidigare kom det då och då två ibland tre av samma, förstod att ngt var fel, men då får vi ju dubbelt upp av dina trevliga bilder ;) Skämt åsido, jag förstår att du vill ha det perfekt och det var det i alla fall nu. Kram GSch

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för svar! Jag blev oerhört förvånad när jag fick höra att bloggen hos läsare inte alls ser ut som den jag själv har. Teknik är bara fööör tröttsamt ibland! Ge mig gärna en vink om hur det ser ut, om något verkar fel, för jag lägger ner mycket jobb på att få layouten med bilder/text att se fint ut. Det är ju en finesserna med "bildblogg" annars kan man ju bara skriva text. Trevlig helg önskar jag er Kram

   Radera
  2. En riktigt Glad Påsk önskar vi er alla nere i Götet.Kram från Bruno och mig/GS

   Radera
 2. Nu är bilderna små, det ser bra ut tycker jag. Ha en fin dag. Kram Mimmi ps var gärna med i min utlottning på solglasögon..

  SvaraRadera
 3. Nu ser bilderna lika bra ut som du gör. Skönt att det
  kunde räta till sig. Med anl. av det skall du vid ett lämpligt tillfälle erhålla en bamsekram,något
  som du säkert ser fram emot.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att DU påpekade för mig att något var fel med antal bilder på bloggen!! En kram tackar jag ju aldrig nej till heller.

   Radera