torsdag 15 november 2012

Inte visste jag att jag var så modern....och "Kung Zlatan"

Måste väl börja med att gratulera Zlatan, landslaget och oss som tittade på matchen igår i direktsändning.

Det är inte detsamma att titta på bilder och läsa artiklar i efterhand. Jag har läst lite på bla Aftonbladet nätet vad den europeiska pressen skriver...hyllningarna till 4e målet är fantastiska överallt

 Det var härligt att se hans äkta glädje också....och i folkmun heter vår nya arena fr o m nu  ZLATANS Arena......hoppas på en lika god fortsättning för honom personligen och landslaget! Läs .Mer här.
Och bilder av målen i DN

Nu fylls brevlådan av reklam med förslag till allehanda julklappar. Fick en katalog från Mio och på några inredningsbilder fanns bla rådjur mm..Inte visste jag att jag var såå modern och inne.....


Min pappa var ju jägare och därför har jag nu några av hans troféer hos mig. Kan inte säga att jag gillar dem men älghornet med "18 taggar" var han mycket stolt över. Han var lite "kung" i jaktlaget den dagen tjuren fälldes!

Rådjurshuvudet har jag inte framme för jag....ja det passar inte riktigt in någonstans och sen tycker jag att det är lite "otäckt" på något sätt. Det var väl så att mamma och jag inte delade pappas jaktintresse....kommer kanske att se på det med andra ögon nu?

Men en rolig episod minns jag....pappa hade rådjurshuvudet på väggen i sitt rum. Det gränsade till vår toa.
Min son, i väldigt unga år, titta länge på det inne hos morfar, sen stegade han iväg in på toa för att titta efter var resten av rådjuret fanns. Inte så dumt tänkt egentligen!

Idag har vi jättefint väder här i Göteborg, fn + 10 gr och solsken. Gick en sväng i trädgården och det är så fint när solen lyser på de kvarvarande löven
Nu får det bli en promenad känner jag innan vädret ev ändrar sig.

PS. Undrar om bilden på 18-taggaren kom med. Krångel som tidigare. Hoppas!  DS.

6 kommentarer:

 1. Jodå 18-taggaren finns med!
  Det enda uppstoppad hemma i mitt hem var en duvhök. Inte vet jag vart den kom ifrån och inte vet jag vart den tog vägen, men borta är den i alla fall.
  Härligt väder verkar det vara lite varstans i landet idag.
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK för info. Tänk om jag bara kunde förstå varför detta händer? //M

   Radera
 2. Det här var ju en trevlig vardagsblogg!
  Det där med rådjurshuvudet förstår jag mycket väl :-)

  Och Zlatans mål! De kollade vi på också i Finland (maken min e svensk).

  SvaraRadera
 3. Vad du är modern Maj! ;) Det är väldigt poppis med horn på väggar. Jag har bara en liten vid kaminen. Får tyvärr inte plats med större. Jag tycker det är jättefint. Har letat efter uppstoppade fåglar och ekorrar men har inte hittat nåt än. Det blir säkert modernt en dag det också gissar jag. :)
  Ha det så gott!
  Ina

  SvaraRadera
 4. Jag har också en del horn som ligger och skräpar nere i källaren. Min svärfar jagade mycket och min man har fått överta alla troféer. Jag får kanske hänga upp något nu då om det är så modernt. Ha en skön helg.

  SvaraRadera
 5. Jo jag har läst och hört att det är OK igen med
  sådant.Ett tag var det inte alls inne.
  Vi jagade inte, men vi köpte för att ha dem uppsatta.
  Nu har vi inget kvar av det.
  Jag sörjer inte det,man kan inte spara på allt.
  Vi fick ju delat boende med de sista 3 åren.
  Önskar Dig en trevöig helg.
  kram Harriet

  SvaraRadera