fredag 31 augusti 2012

Till city bla för att byta bok....

Idag har det varit en fantastisk sensommardag här i Göteborg. Det är fortfarande , nu kl 19, + 20 gr! Klara pluspoäng för det.... och till skillnad från igår fick jag då lust att åka till city .

Jag är så glad att jag gått med i Läsecirkeln hos Partille Bokhandel  för då har jag ett ärende och sen blir det ju en promenad också.
Uteserveringarna var fullsatta med folk. Lite av "utomlandskänsla" faktiskt.....(kanske har ni 2 bilder, grrr).

Jag strosade runt lite i affärerna men det blev inga inköp av höstkläder eller liknande. Designtorget har fina prylar och där hittade jag lite förslag till presenter och köpte en onyttig men praktisk grej till hemmet.
Marianne Westman designade denna serie i mitten av 50-talet men det som finns hos Designtorget är naturligtvis nytillverkat.
Skylten har två sidor diskad och odiskad! Tror den kommer att göra nytta här hos oss!
På väg till bokhandeln såg jag denna fantastiska balkong! Den "stack ut" för grannarna runt omkring hade inte pyntat något med blommar
Denna gång lånade jag en bok som känns spännande . Jag har inte läst något av henne tidigare...
Jag vet inte, grrrr, om fotot med baksidan har kommit med en eller kanske två ggr. Jag är så trött på detta så jag tror jag skriver något osande ord snart......
Trots att jag gillar att vara i city så är det skönt att ta bussen hem till sin lilla lugna vrå, särskilt lugnt ikväll då mannen är bortrest. Fredagstrafiken i Göteborg är inte "att leka med" så det är ju underbart med en helt egen busskörfil. Trevlig fredagkväll önskar jag!

3 kommentarer:

 1. Marianne Westmans serie minns jag mycket väl. Läste ditt förra inlägg. Mycket intressant. Jag har sovit jättedåligt, och det var kanske månens fel. Ha en skön helg.

  SvaraRadera
 2. Godmorgon,man blev ju faktiskt intresserad av denna
  bok,bara av att läsa just baksidan Ja sidan har kommit upp 2 ggr men det gör inget.Jag trodde Du ville ha det så.Det var verkligen en fin balkong
  det är klart den sticker ut,det är ju en jättefin
  plantering i lådorna.Vilken tur Ni hade med vädret
  här regnade det hela dagen, Men det gör inget längre,vädret rår man ju inte på ändå,man får bara ta det.
  kram från Hajan

  SvaraRadera
 3. Porslinet på bilden gav mig många trevliga minnen. Det var vårt första gemensamma inköp till hemmet , köpt 1963 på Rörstrands Porslinsfabrik där en vän arbetade. Idag har jag inte kvar något, men dottern har fått en tillbringare och ngn karott tror jag. Minnet sviktar ju något numera ;)Gunilla Sch

  SvaraRadera