måndag 1 oktober 2012

Första oktober idag.....och en liten varning!

Tycker att det är nästan overkligt att jag bloggat i snart ett år nu.....och fortfarande är det stora problem (min man sa nyss "vet du hur din blogg ser ut" ?) med bilder.
För mig är det ett mysterium att jag inte ser samma layout som ni.....men jag har bestämt mig för att fortsätta blogga trots att jag är otroligt irriterad på "sånt krångel"....jag vill att det ser snyggt ut och förhoppnings lite trevligt att läsa också.
Litar ni på er besöksstatistik??
Jag gör det ......men visst kan även jag undra varför mitt inlägg om "34" plötsligt fick nästan 70 st sidvisningar häromdagen.....det har aldrig hänt förr ......men jag är glad åt att min blogg lockar till ca 1000-1300 sidvisningar/mån vilket ju inte innebär att det är såå många unika besökare.

Tänkte att jag här framöver skulle försöka mig på en liten utlottning för det verkar så trevligt! Funderar som bäst på vad som skulle vara lämpligt att ha som vinst. Har lite äldre" antikviteter " som jag tror skulle passa en del av er......får se vad det blir.

Ni känner väl till alla bedrägeriförsök med sk "Nigeriabrev" mm. Jag får ofta, varför vet jag inte, sådana men detta var första gången jag fick ett brev som skulle likna ett från Swedbank. Även detta har vi ju kunnat läsa om länge i tidningarna

Naturligtvis öppnar jag inte detta och framför allt vill jag varna för att i sådant sammanhang uppge sina kontouppgifter . Antar att det är det man ska göra genom att trycka "verifiera ditt konto".....

Tog denna bild i morse på troligen "sommarens sista ros" och hoppas den kommer att hinna slå ut .....och

TACK igen för att ni tittar in hos mig. Jag är så glad över det och lika roligt tycker jag det är att själv titta in hos er. Så fantastiskt fina bloggar det finns i alla smakriktningar!

Önskar fortsatt trevlig dag

7 kommentarer:

 1. Så bra att du varnar!

  Men man kan ju undra över hur någon kan gå på de här försöken. Bara den dåliga svenskan i meddelande borde ju få varningsklockorna att ringa.

  Sommarens sista ros, ja vem vet, det kanske är så. Vacker är den i alla fall.

  Kram, Ingri

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Jag gillar verkligen att besöka din blogg! Den "sticker ut" på ett alldeles speciellt sätt. Här finner jag ett så intressant och blandat innehåll så den har på kort tid blivit en av mina favoriter. Att bilderna hamnar lite här och där ibland gör inte ett dugg. Det är innehållet som räknas!

  Jag är lite av en statistik nörd så jag kollar alltid på den. Jag har bloggat sammanlagt i ca 5 år nu, (om jag räknar med mina tidigare bloggar).

  En gång hade jag satt rubriken "Fotboll" då fick jag massor med besök. En man som hamnat på min blogg skrev mejl och bad mej att genast ta bort min rubrik. Han tyckte det var skandal att hamna i en blogg om inredning när han sökte efter fotboll :o) Hahahaha, behöver jag tala om att jag INTE tog bort rubriken!

  Att jag är hemsk på att skriva långa kommentarer är väl inte heller någon nyhet :o) Och NU har jag gjort det igen! Hahaha!

  Ha en fin förstaoktober afton!
  Kram
  Monika

  SvaraRadera
 3. Visst är det kul att titta på bilder när man går in på en blogg, men är texten bra, så spelar det väl inte så stor roll om inte allt är i ordning. Jag gillar din blogg. Kram

  SvaraRadera
 4. Du har en trevlig blogg! Tyvärr hinner jag inte kommentera så ofta men jag läser nog de flesta inlägg! :)
  Finns mycket luras på nätet och man kan undra hur vissa kan tro att de ska lyckas!? Kanske i förut men nu är nog de flesta så upplysta... hoppas jag! Kommer nytt hela tiden förstås!
  Vilken vacker ros!
  kram!

  SvaraRadera
 5. En kollega blev utsatt för just detta med Swedbank, och klokt nog öppnade hon inget men kontaktade sin bank nu direkt på morgonen. En annan gammal kollega fick sitt bakkonto länsad i Las Vegas, själv befann hon sej på kryssning till Åland och blev lite konfunderad när det stod Las Vegas när hon kom hem och loggade in på sin bank. Hon hade nästan spelat upp allt...men hon fick tillbaka pengarna direkt från sin bank, tack och lov. Så världen är bra skum nu för tiden. skumt är det också med din blogg, att den ser annorlunda ut för dej, märkligt...Sen har jag aldrig tänkt på det där med sidvisningar, men nu blir jag ju nyfiken och måste gå in och kolla hur min statistik ser ut...
  Ha det gott i höstrusket!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 6. Ja tänk vad tiden går fort. Till nyår har jag bloggat i två år. Jag hänger väl mest på trädgårdsbloggar med tycker alltid att det är kul att titta in till dig. På tal om nigeria brev händer det att jag får konstiga besökare på min blogg och då menar jag inte i kommentarer. I perionder kan jag tex ha många besökare från någon suspekt rysk eller amerikansk hemsida.

  Kram Elisabeth

  SvaraRadera
 7. Så konstigt att Inte Du kan se din egen blogg,När Du kollar om du fått kommentarer,måste väl Du se din blogg. Den är jättefin Maj,var inte orolig.
  Igär kunde inte vi här omkring Norrköping använda vår data. Ett stort drift fel på Telenor. I morse
  kl.09.35 kom jag in fösta gången igen SKÖNT. Jag är
  beroende av datan,tycker det är jättekul.
  ha det så bra,kram från Harriet

  SvaraRadera