onsdag 31 oktober 2012

Hoppas få fortsätta fira.....

När jag var och beställde mina glasögon bjöds på alkoholfritt vin med tilltugg. Mums!


Idag har jag varit på synundersökningen och jag tycker inte det är helt lätt......ser du bättre nu än tidigare, är detta sämre än förra, titta på strecken vilka är tydliga, är prickarna svarta osv osv. Det är ju en test på minnet också känner jag!! Nu håller jag tummarna för att det blir bra.

Det som blev bra var ju iallafall priset jämfört med förra gången jag var till Synsam. ca 12000 kr kom hon fram till då. Nu provade denna optiker ut ett par glasögon och de var nog inte samma sort som de förra.....men iallafall kostade de 6605 kr - rabatten (ett glas gratis) 1995 kr ca 4500 kr nu.....så det kan nog bli en liten blus istället kanske? Värt att fira tycker jag!!

Ikväll har jag spelat lite extra på Lotto.....men bara några rader, tror det blev ca 40 kr med Joker. Sen har jag stående Lotto...inte många rader där heller 110 kr/5 v, men tillsammans med skraplotterna ovan TROR jag ändå på vinst och då blir det ett riktigt glas bubbel......ordspråk i repris

Bättre vara optimist och ha fel än
pessimist och alltid ha rätt

Gillar min läsecirkel och igår var jag där ,som jag skrev ,och bytte till Jan Guillous nya "Dandy". Det är en fortsättning på hans nya serie.  Brobyggarna var jättebra tycker jag. Ser fram emot att läsa denna.
TV bjuder på "Bonde söker fru"....tänker kolla på det men nu får det nästan HÄNDA något annars blir det för trist.....är man så tafatt att man knappt vågar titta på de inbjudna tjejerna kanske man ska söka en fru på annat sätt än i tv.

Annars kan jag ju spela Wordfeud nu när jag övertagit annan telefon. Jag kanske blir så bra att jag kan vinna någon match......och DÅ ska jag fira!

Fortsatt trevlig kväll önskas från Göteborg med ett foto på gårdagens underbara fullmåne (min kamera är ju inte så bra) men håll till godo


2 kommentarer:

 1. Jag tycker att de där synundersökningarna är jättejobbiga. Man blir helt slut i huvudet, men du fick ju jättebra pris på dina nya glasögon och så vin med tilltugg också.

  Det är knepigt att foto fullmånen, men du har lyckats bra tycker jag.

  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 2. Du är för härlig Maj, Du gör fest av det mesta.
  Härligt och höra något sådant tycker jag, de flesta
  bara gnäller om allt , Gud så svårt de har det.
  Nu måste jag gå till sängs , klockan är redan 23.11
  Huva ligen. Kram hajan

  SvaraRadera