torsdag 11 oktober 2012

Avskyr krossat glas....Idag är en sådan dag som inte började så bra. Ni vet, kan det strula så gör det.....men riktigt arg/sur/mm blev jag först när en assiett med lite resterande sparris "for i golvet" när jag öppnade kylskåpet.

Jag bara undrar....hur många glasskärvor/flisor kan det bli av en liten assiett i Duralex.....grrrrr
Läste på en hemsida om duralex följande:
Mycket hållbara och vid kross bildas inga skärvor, vilket gör de säkra

Ok, inga vassa skärvor kanske men inget sägs om 1000000000000 tals småbitar både "högt och lågt"

Men sen har det bättrat sig för just nu är jag jätteglad över biljetter till Galenskaparnas jubileumsföreställning som varit utsåld länge. Läste om extra biljettsläpp och yngste sonen var ledig så han skyndade till Lorensbergsteaterns kassa och vi lyckades få två biljetter fredagen den 19 april 2013 fast nästan allt var slutsålt på bara några timmar.


Hoppas nu vi kommer att se och höra bra!


Jag tycker det är såå tråkigt att promenera där jag bor. Vet inte riktigt varför.....men i en förort till Gbg är det inte mycket att titta på så jag skaffar mig ett litet ärende.......idag blev det att gå upp till vårt lilla centrum och handla en blomsterbukett. Älskar levande blommor inne, det vet ni ju redan!!
Skulle nog kanske önskat jobba med blommor mm och det är jag ju inte ensam om. Sökte på äldre dagar till en floristutbildning men hamnade på 362 plats tror jag det var......dvs jag kom inte in på skolan så det blev fortsatt ekonomiarbete.

Det blev en färdig bukett för jag tycker man får mycket för pengarna då. Sen klippte jag ner "den vita" Chry......usch vilken stavning! Men det blev kanske för stor skillnad mellan blommorna. Får se om jag fixar till dem vidare....

OBS!! Jag chansar på att ni ser bilderna men det gör inte jag, tyvärr.  Detta måste vara en test på mitt tålamod och kanske läsarnas också, eftersom jag tvingas skriva om detta om och om igen.
Ska önska mig ett tips på hur jag får ordning på detta, av Jultomten. För honom måste vi väl tro på.......och han läser väl alla önskelistor?
 https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ0PErjFmyZ0UVBKmJZvDYKo-G-pcVdkzRJ2CT-vVLaWK76jKr16 kommentarer:

 1. den här kommentaren är för gårdagens text med,
  att jag missade den,Du hittar på så mycket trevligt och trevliga saker att köpa.det är nog tur att det bara finns 2 affärer där jag bor + ett Konditori. Duralex är som det är bliver tusentals skärvor.Ha en bra fortsättning på kvällen Du är ju uppe länge,nu går jag till sängs i alla fell. kram och hej

  SvaraRadera
 2. Ja,krossat glas är inte alls trevligt att få på golvet. Jag är rädd om både våra fötter och kattens tassar, så det blir både dammsugning och våttork.
  Färska blommor är trevligt, men jag har ju en syster som äger en liten blombutik, så hon förser mig med blommor i parti och minut och hör och häpna - ibland kan jag bli trött på dem.
  Ha det gott och nu får det bli godnatt!

  SvaraRadera
 3. Ville titta in och tacka för alla söta kommentarer. Jag har varit en urusel bloggerska sen i våras. Tiden räcker inte till riktigt och jag har prioriterat att försöka göra vackra inlägg. På tal om vackert så ligger frosten tät här ute på åkrarna och träden sprakar och solen lyser på det hela, så vackert!!
  Önskar dig en riktigt mysig fredag och helg!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 4. Jultomten...jo nog läser väl han alla önskelistor...?? Det hoppas jag också på!! Det är då för knepigt det här med din blogg, vad händer om du skapar en ny, och länkar över till...?? Mycket jobb blir det, men jag förstår att det är irriterande som det är nu.
  Grattis till biljetterna!! Nu har du något att se fram emot hela kalla långa vintern, april...ljuvliga tid!!
  På tal om Duralex...det hade vi på jobbet. Å visst...det kanske inte blir så vassa skärvor, men det fullkomligen exploderar om det ramlar på kant, och det är inte direkt roligt det heller...särskilt om det är bland en massa gamla människor, de blir ju livrädda.
  Fina blommor, tror jag ska införskaffa en bukett också nu till helgen, måste ta mej i kragen och sega mej ut ett tag...
  Å angående musen...ingen av dess familjemedlemmar har dykt upp. Jag vet, bor man på landet så får man räkna med sånt här...men jag vänjer mej nog aldrig!!
  Ha en fin helg där i förorten!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 5. December är fint med alla juleljus och adventsljusstakar i fönstren! Det är tiden EFTER det - då de plockas bort och allt bara är dystert i 3 månader TILL som är värst. Tycker jag.
  Men nu ska jag inte deppa ihop! Idag är det en soligt härlig dag med klarblå himmel!
  ha en fin dag!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 6. En assiet med gammal sparris och ett "lite" glassplitter,skit i det. Tänk om du istället tappat ett glas med en god destilerad dryck,det hade varit en riktig tragedi.

  SvaraRadera