fredag 26 oktober 2012

1 fantastiskt roligt år i bloggvärden!

 Här sitter jag i sena natten och pysslar med lite av varje. Spelar bla lite kortspel på datorn, (ingen tv idag). Har " ärvt " en modern telefon med "appar" så nu försöker jag lära mig att enbart "nudda" bokstäver mm när jag ska skriva något. Kan säga att jag gillar det inte fn men kämpar på så gott det går.

Jag har alltid tyckt om spel i alla former och nu kan man spela det gamla spelet Alfapet genom att ladda ner en APP....spelar med sonen som naturligtvis kommer att vinna men han ska "akta sig noga" när jag blivit varm i kläderna.

Plötsligt ser jag att klockan är, som så ofta, över midnatt och det är den 27 oktober. Dvs den dag då jag startade bloggen. Inlägget kan ni läsa här om ni vill:
  Majberggren's Värld

Jag firar ju med min lilla utlottning och den pågår tom 24.00.
I högerspalten finns mer info
Ska bli jättetrevligt att dra vinnarna! Jag har ju som pensionär gott om tid och tycker att tiden med min blogg ger mig själv så mycket. Sen har jag ju kommit i kontakt med så många andra givande och trevliga bloggar. Jätteroligt tycker jag det är.
Jag har sett att en del kommenterar varje inlägg på sin blogg....det gör inte jag men jag tror nog ni förstår att jag uppskattar era kommentarer och är så GLAD och TACKSAM för dem. Vi ses framöver och nu önskar jag

***** GOD NATT*****

6 kommentarer:

 1. Grattis till ettårsjubiléet!

  Visst är bloggandet väldigt trevligt och de som man har regelbunden kontakt med känns nästan som vänner, trots att man aldrig träffats.

  Hoppas nattsömnen blev god!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 2. Hej på Dej! :o)

  Tack för underbar kommentar! Jag uppskattar dem väldigt mycket.

  Jag är också galen i spel. Hahaha, tur jag inte har en sån telefon för då skulle jag nog inte göra annat. Min svärmor och jag brukade alltid spela alfapet. Nu har hon blivit dement och det går inte längre. Att kunna läsa och skriva har i stort sett helt försvunnit för henne. Tråkigt!

  Hahaha, du vinner säkert över sonen vilken sekund som helst! :o)

  Ha en fin jubileumsdag!
  Kram
  Monika

  SvaraRadera
 3. Hejsan maj, Du är värr än jag,att vara uppe om
  nätterna.
  Jag älskar min blogg med, den har gett mig så mycket,
  det trodde jag väl aldrig att jag skulle tycka.
  Jag tycker det är så roligt när någon kommenterar
  mina inlägg,jag bliver riktigt varm inombords.
  Ha en trevlig helg tillsammans med de dina
  lilla farmor

  SvaraRadera
 4. GRATTIS
  har tittat runt lite i din trevliga blogg
  ha det så bra
  maggan

  SvaraRadera
 5. Grattis!
  Visst är det roligt att blogga. Det ger mer än man tror. Man får tips, ideér och nya bekantskaper. Det är så kul att få kontakt med andra bloggare och läsa vad som sker i deras liv.

  Må så gott!
  Ina

  SvaraRadera