tisdag 2 oktober 2012

Nu är jag verkligen UPPRÖRD och förb....d !!

Nu är jag riktig upprörd och förb****d!

Jag tittade som hastigast in på Aftonbladet och läser där om "Konstverket som skakar kungahuset".....
Artikeln och och bilder om det sk Konstverket kan ni läsa här.

Hur mycket uppmärksamhet ska egentligen denna Elisabeth Ohlson Wallin få i våra media. Hon anser att denna tavla är en satir över människor med makt. Dessa får tydligen enligt konstnären hybris och gör som de vill. Tycker kanske jag kan säga detsamma om henne!! ( ** Bilden har jag tagit själv från dataskärmen)

HAR TAGIT BORT BILDEN

Självklart får man tycka och tänka vad man vill i frågan om vi ska ha ett kungahus eller inte, men kanske inte uttrycka det hur man vill. (Riktigt hör kritiska röster inom mig som försvarar denna typ av konst).

Det jag vänder mig emot är att hon och liknande konstnärer får en enorm genomslagskraft genom att media av alla slag nu kommer att uttala sig i frågan. Och de vet dessa konstnärer om och borde kanske inse att även de har en enorm makt genom den lagstiftning vi har. Tänker då främst på yttrandefrihet mm.

Anser att den sk satiren över Drottning Silvia passerar alla gränser. Vad vill konstnären visa egentligen? Har vi kvar "arvssynden" i samhället.

Nej, fn avstår jag att i detta forum uttala mig mer i frågan men JAG är upprörd .......och jag tycker kanske att det är dags att Kungafamiljen uttalar sig i frågan för det kan väl inte bli värre än så här......

För övrigt tror jag att detta även kanske skadar socialdemokratiska partiet genom den tidning som publicerar detta. Alla , oavsett partitillhörighet är inte emot monarki vilket man ju skulle kunna tro......

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

(Elisabeth Ohlson Wallin, Konstverk, Konstverket, Drottning Silvia, Kungahuset, Monarki)

7 kommentarer:

 1. Man blir helt stum när man ser hur en del uttrycker sig och påstår att det är konst. Detta är inte konst, inte ens konstigt. Det är avskyvärt! Den fjanten som sa att de publicerade det bara för att även ickerojalister skulle ha kungafamiljen på väggen är ju bara patetisk. Det är helt klart pengar inblandade från början till slut. Då blir genast diskutionen om makt lite skev.

  SvaraRadera
 2. Håller helt med dig..Tänker inte heller uttala mig i frågan....Men undrar vart vi är på väg?

  SvaraRadera
 3. Det är konstigt att det inte längre finns gränser för hur mycket man får kränka och spy på andra människor.
  Vad är det som räknas för ärekränkning nu förtiden??
  Vad säger lagen och varför känner man att det är trevligt att hoppa på någon annan??Jag tycker tavlan är så ful !! önskar er en jättefin och härlig fortsättning på veckan håller tummarna för att solen ska få skina på oss ett litet tag till innan vintern sätter klorna i oss. ekologiska grönsaker,frukter och bär är lyckan i höstskördarna kram från Kristina

  SvaraRadera
 4. Jag håller med Dig till hundra procent,hur f--n kan
  Aftonbladet ta in sådan skit. Jag bliver lika arg ibland på Schulmans jäkla Tv program.Vem kan
  intressera sig för pormaskar.
  Jag kommer oxå att ta upp detta i min blogg,synd
  för Elisabeth Olsson ser ju inte vår klagan,det skiter hon i.Förlåt ordflödet.
  kram från Sossen,men hur länge

  SvaraRadera
 5. Vidrigt, och kränkande i allra högsta grad, vad mer kan man säga. USCH.

  SvaraRadera
 6. Håller med om varje ord du skriver. Jag tycker det är att sparka på andra människor. Spelar ingen roll om det är en känd eller okänd person det handlar om. INGEN ska behöva bli behandlad på detta sätt! DETTA är INTE konst i mina ögon. Det är vad jag kallar MOBBING! Fy Farao, säger jag bara!

  Bra att du skrev ditt inlägg! Strongt gjort!
  Kram
  Monika

  SvaraRadera
 7. Har kikat tillbaka lite här bland dina inlägg och kan bara säga: Bra inlägg - håller med till 100%!

  SvaraRadera