lördag 20 oktober 2012

Skickar med ett tänkvärd ord...

Mitt paket
Är det något med det grå dystra vädret som påverkar mig så att min inspiration , om inte försvinner helt, så känns långt, långt borta.

Jag vet inte om ni känner likadant och man får ju ingen större "Kick" av att läsa tidningarna heller, både nätet och GP papperstidning.

Om jag var rik skulle jag starta en tidning (skulle nog inte gå ihop ekonomiskt annars) med bara positiva energigivande artiklar, bilder, reportage mm.......Det finns ju så många intressanta personer i alla åldrar som har så mycket kunskap och visdom att dela med sig av.

Men något som ger energi är när "farmor" ikväll varit och hälsat på "lilla Fia"....det vara födelsedagsfest! Inte för Fia naturligtvis utan mina söner firade....Jättegod mat med gott vin till!

Tyvärr vet jag inte hur jag lyckats, eller misslyckats är väl det rätta, med att ta så dåliga och suddiga foto så det blir ingen matbild tyvärr. Men en mycket trevlig kväll var det.

Ser att klockan nu är över midnatt så jag får väl börja fundera på John Blund men skickar med ett tänkvärt ord . Alltför lätt att glömma bort....


3 kommentarer:

 1. Så sant... för även om man känner sig lite deppig, så när man tänker efter lite, då inser man hur bra man har det och hur mycket glädjeämnen som finns runtomkring - varje dag... barn, barnbarn t.ex. :)
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Det är lätt att man deppar ihop lite när det är såå grått och trist väder. Men som tur är vänder det rätt snabbt igen. Om inte vädret så humöret. :)

  Må så gott!

  Kramen
  Ina

  SvaraRadera
 3. Hej! såklart var det ditt tips som förde oss till Blå galleriet! underbar liten butik(kunde dock inte med att ta upp kameran där inne..hotellet var till full belåtenhet,antar vilket konstverk du syftade på ;=) skall kika på ditt inlägg sen o se om det var samma! Men Götet är en trevlig stad.Kram Jessica

  SvaraRadera