fredag 19 oktober 2012

Paraply idag med.......

Hej, hej!! Ja, antingen med paraply eller med parasoll!https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTVbBFTz9bL2TXG-jnGmSOXfkgu0w_shVqvTn5e808iiD5lkFKP
Jag har ett sådant men ingen god drink,tyvärr!

**********************************************************************************

Ja, det har regnat hela dagen idag med men jag har hört av vänner i Staffanstorp, Skåne att det är så fint väder att det tom går att grilla ute denna afton!

Då, en regnig dag,  är det härligt att botanisera i  bokhyllan..... jag är med i diverse Bokklubbar också men köper färre böcker nuförtiden för jag har dåligt med plats. Men för en ny kokbok har jag alltid plats. I dagens tidning "Bokspegeln" gjordes reklam för Anna Bergströms nya kokbok.


Jag ska köpa den .....och bara detta recept på Vaniljdessert ser ju lovande ut. Jag är ingen "Mat-Tina i köket" precis för det är oftast min man som lagar maten. Men jag gillar nya recept och hämtar inspiration från kokböckerna. Gillar min bok om Pasta . Där ser jag snabbt om jag har de flesta ingredienserna hemma som behövs


Det blev Pasta Carbonara idag. Det närmaste soliga Italien jag kommer fn...........

Sen tänkte jag bara påminna om min "lilla utlottning" som slutar den 27 okt. Firar 1 år på bloggen. Klicka på bilden högst upp till höger för mer info.

Fortsatt trevlig kväll önskar jag!

1 kommentar:

  1. jag gillar Anna Bergström och hennes dotter, de kokböcker har ju fått mycket beröm.
    Det är många herrar som går efter hennes kokböcker.
    Det har regnat hela dagen här med.Åkte 10.00 hemifrån i dag och kom hem efter kl 16.00
    Har varit på besök i dag igen

    SvaraRadera