tisdag 30 oktober 2012

Nu äntligen ska det bli glasögon!!

Skrev tidigare om glasögon här.

Plötsligt kommer det en dag när det bara är STOPP. Nu kan jag inte fortsätta med detta längre....känner ni igen er? Det kan gälla olika saker men i mitt fall gäller det nu nya glasögon. Skrev ett inlägg tidigare , se länk, och det är nu över ETT år sen. Helt otroligt.....

Men denna helg var tydligen helgen då de flesta branscher hade erbjudanden och nu även Synsam. Jag tyckte ju de var för dyra senast och har sedan dess funderat, kollat,läst på, hört med vänner mm om råd betr glasögoninköpet. Nu har jag bestämt mig och i erbjudandet ingick att omgående bestämma sig för en båge och beställa tid för synundersökning.Medger att det blev lite stressigt och med massor av bågar att välja på....återstod fyra stycken till slutomgången....pust! Jag hade inget smakråd med mig men "kallade in förstärkning" . Yngste sonen....

Det blev inte nådigt! De glasögonbågar jag tänkt mig dömdes omgående ut som "dessa kan du bara inte köpa" !!  Till slut valde jag de jag har fotat.  Ganska snygga i färgen (framgår inte så bra) och varken mer eller mindre än en vanlig båge.

Kan säga att de jag tänkte köpa var leopardmönstrade. Imorgon blir det undersökning och sen dröjer det kanske inte så länge innan jag får dessa nya glasögon och då gäller det ju att de passar!

 Det är ju inte bara svårt med glasögon....ni som tittar in hos mig vet ju att jag har problem med bilder. Som vanligt ser jag inga bilder på mig själv och bara en bild på fotot i affärsfönstret. (PS. Nu vet jag att fotot med bågen finns på bloggen. Tack Indgrid! )  Vad tror ni om bågen?

I allra värsta fall kan jag ju om jag ångrar mig (betalt handpenning) försöka göra en deal med affären......men då börjar väl karusellen om igen, och igen.....STOPP nu säger jag-jag har bestämt mig!

Fint väder idag och det gäller att passa på att sticka ut näsan.....city igen kanske? Har en bok att byta hos Partille Bokhandel.7 kommentarer:

 1. Jag tycker att du valt en snygg båge. Det är ju modernt med lite större glasögon nu igen och de här ger karaktär.

  Jag har just varit ute en vända och det småregnade lite hela tiden, så nu är det gott att vara inne i värmen igen.

  Tack för din kommentar hos mig, jag har svarat på din fråga, men kan göra det här också.

  Det är en solcellslampa i toppen på fågelmataren och den är inköpt per postorder från Homeshop. På sommaren använder jag den att hänga blommor i, så den är användbar året runt.

  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 2. Du är jättesnygg i dem.
  Disken klarade sig. En IT tekniker plockade ut den och körde en back up. Nu är det "bara" att köpa en ny dator :O)
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 3. De bågarna passade jättebra på dig! Bra jobbat av sonen! Leopard.... hm...neej håller med sonen där, kanske ett par leopard att ha på skoj ibland om man hittat några billiga läsglasögon på Åhlens eller så. Men inte dyra, huvudglasögon.

  Trevlig tisdag
  Kram Anncathrine

  SvaraRadera
 4. Snyggt!! Säger hon som har nästan likadana...***skrattar***, med skillnad att jag tyvärr inte kollade in det jag trodde var lite strass på sidan, som sen visade sej vara en dödskalleapa!! Märke för något klädmärke som heter Cheap Monday, och hör ungdomen till...Nu är det väl ingen mer än jag och en tonåring på förra jobbet som vet om det, men jag tycker att de kunde ha upplyst om det i affären. Att prova ut bågar med enbart fönsterglas i, det gör att man inte ser så små detaljer...Du passade verkligen bra i lite större bågar, så det där blir kanonbra!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Snygga bågar. Jag måste beställa tid för synundersökning snart, för de glasen jag har är alldeles för svaga nu. Det är ett dilemma det där med att välja bågar, men personalen brukar vara bar på att hjälpa till och välja.

  SvaraRadera
 6. De ser ut att passa dig jättebra de bågarna.. Usch ja , snart måste jag nog iväg och fixa nya jag med.

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 7. Jättesnygga! Klär dej väldigt bra. Bra val att välja bort leopartmönstret! (Hihihi....Säger hon som inte gillar leopardmönstrat!)

  Jag stretar på med läsglasögon som oftast inte är där dom ska. Borde också göra något åt saken!

  Ha en fin sista oktober!
  Kram
  Monika

  SvaraRadera