söndag 1 juli 2012

Nu är det väl sommar.....

Idag är det söndagen den 1 juli och jag sitter som vanligt i min Stressless mysfåtölj och läser min GP. I pappersformat och även på nätet.....
Funderar så smått på vad vi ev kan "hitta på idag"..Men eftersom jag hör att regnet fn vräker ner och att det är mer än molnigt och grått så tittar jag in på nätet för att se väderprognosen för dagen. Den finns ju även i pappersformat men är ju tryckt tidigare.
Kan konstatera, och det är inte första gången, att vädret kommer att bli en överraskning. Enligt tidningen är det ju inte så lovande med rikligt med regn på fm och på em regn och åska!
Jag tror jag väljer väder efter "detaljerad prognos på nätet " istället. Gjord vid ca 9-tiden medan regnet öser ner hemma hos mig och det enda som lyser är lampan som speglar sig i datorn....??
Ja, om det blir en tur in till stan och Trädgårdsförenings rosenfest återstår att se.
Eftersom det är ny månad så tittar jag lite på statistiken och ser att "räkneverket" säger att över 9000 sidvisningar har gjorts. Om det stämmer vet inte jag men jag litar på det i motsats till väderkartorna. TACK snälla ni för att ni "tittar in " hos mig. Det sporrar som jag skrivit förr till fortsättning. Och tack för alla kommentarer ni skriver. Jag blir såå glad för dem!


2 kommentarer:

 1. jag skrev nyss för en minut sen,men blev utkastad
  vill bara säga hoppas Ni kom i väg till trädgårdsföreninmgen där är ju så fint.
  Här har varit uppehåll hela dagen men nu verkar det som Åskregn,så är det.

  SvaraRadera
 2. Hej där! :o)

  Hoppas din söndag blev en trevlig dag, trots vädret.

  Jag börjar lite smått undra om det blir någon sommar i år. Igår kväll tog jag fram täckjackan igen. Fy, vad kallt och regningt det är.

  Här tycker jag de flesta väderleksprognoser stämmer dåligt överens med verkligheten. Tittar oftast på www.yr.no Där stämmer det bäst. Hihihi! Norrmännen dom kan dom! ;o)

  Ha det gott!
  Monika

  SvaraRadera