onsdag 25 juli 2012

Hur blir det med författardrömmen....

I våras gick jag på en skrivkurs och jag har skrivit om den tidigare och bla HÄR.
Nu är det så att det börjar närma sig den 15 aug då alla bidrag ska vara insända. Jag har funderat på det hela till och från en tid men inte "kommit på något att skriva om" som jag tror kan vara av intresse..... Ainos råd ovan om att tänka igenom hela berättelsen....ja, det är absolut ingenting för mig. Jag är en inspirationsmänniska (oj, kan ju knappt ens stava rätt...) så rådet "kör igång direkt".....det passar mig bra!

Egentligen skulle jag väl vara utomhus denna dag....men på vår baksida och i växthuset är det ca +30 gr och på den skuggiga framsidan har vi inga möbler för där är vi alltför sällan. Vi slängde den gamla gruppen och sen har det bara inte blivit någon ny.....
Så jag tog fram lite av de anteckningar mm jag har från kursen och hittade en övning som vi gjorde.
Plötsligt fick jag sån lust att fortsätta med den berättelsen. Ge den lite mer "kött på benen" och som det står i rådet, se vart det bär!
Känner mig lite som en gammal dam runt medelhavet.....stannar inne när det är som varmast och kommer ut ur lyan när det närmar sig kväll och sitter gärna kvar ute väldigt, väldigt sent. Kanske med datorn, ett glas rosé och författar och författar......ja, idag är jag väldig optimist!


3 kommentarer:

 1. Skriv på Du lilla vän,jag tror Du har något att
  förmedla.Åtminstone på bloggsidorna jag tycker om att läsda din blogg.
  tackar för den

  SvaraRadera
 2. Datorn och ett glas rosé det lät bra. Kör på! :)
  Lycka till!

  Sv; Kul att du vill vara med i min lilla utlottning :)

  SvaraRadera