måndag 23 juli 2012

HUR ÄR DETTA ENS MÖJLIGT!!!!!!!! Grrrrrr

Hur kan ett inlägg som man ändå lagt ned ganska mycket tid på bara F Ö R S V I N N A ? ? ? ?

Jag skulle rätta till en felstavning och plötsligt bara var hela inlägget borta.......nu är jag verkligen både ledsen och trött på ett program/system eller vad jag ska kalla det , där detta kan hända? Det borde väl åtminstone finnas en "fråga" typ ....Vill du verkligen radera detta?

Usch!! GRRRRRRRRRRR

4 kommentarer:

 1. Det är hemskt irriterande när tekniken inte fungerar.

  Jag vet att man brukar få rådet att skriva sina inlägg i anteckningar och kopiera över dem i bloggen och sen spara anteckningen tills man ser att bloggen blivit uppdaterad. Och det gäller förresten när man skriver kommentarer också, för de om någonting försvinner med jämna mellanrum.

  Men man chansar, går det så går det!

  Det är bara att skriva om alltihop om det skulle försvinna.

  Tålamod Maj, tålamod!!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tålamod med teknik, nej det är nog dåligt med det. Nu var det så att jag skrev inlägget på fm och det har legat på bloggen sen dess. Jag hade länkat till flera artiklar i GP och såg att många läsare kom just därifrån. Det var när jag skulle kolla att en kommentar fanns registrerad, och det gjorde den, jag såg en felstavning.....vid rättelse av denna,alltså redigera inlägg, försvann alltihop. Tycker inte det är ok med ett sånt system! Alldeles för sårbart i min mening.

   Radera
 2. Hej! har råkat ut för det ett antal ggr! man blir så frustrerad. Önskar dig en fin vecka!kram Jessica

  SvaraRadera
 3. Håller med om att man tappar både lust och inspiration när sådant händer. Jag har inte haft så mycket strul med själva inläggen, det har mer varit kommentarer och bilder. Som Ingrid skriver så gäller det bara att ha tålamod......men det är ibland lättare sagt än gjort. Kram

  SvaraRadera