tisdag 31 juli 2012

Din bästa stund är nu.....

Tycker väldigt mycket om just den strofen!
Sitter och tittar på Allsången, den från Skansen, där man just nu firar att Jan Malmsjö har fyllt 80 år. Tänk att "Jan" har alltid funnits i mitt liv....och det ska jag säga att han levde verkligen livet i min ungdom och var ofta förstasides stoff i tidningarna.....Jag tycker han är jättebra!! Så Grattis till de åttio....
Igår var det Allsång från Liseberg och där uppträdde en annan gigant som även han funnits med under hela resan från 60-talet......vilken stämning han skapade bland publiken! Owe Thörnqvist...
Om jag ska tycka något om allsång så är det detta. Jag minns från min barndom i Västerås att mamma och jag gick för att möta pappa som jobbade i närheten av Vasaparken. Där var det allsång. En enkel tillställning där ALLA sjöng efter egen näbb....ett härligt minne.
Och jag tycker att allsången från Liseberg påminner mest om mina minnen av ALLsång. Inte så krångligt och det gör inget om någon kommer av sig mm för det fixar Lotta.
Allsången från Stockholm är mer påkostad, kanske fler och kanske bättre artister men JAG tycker inte det är en allsång för publikens skull.....Liseberg är för publiken-Skansen är för artisterna.....så känner jag det och kanske det finns någon som håller med mig?
Det blir alldeles för mycket tv också. OS,OS och OS! Kul och spännande tycker jag. Idag får vi hylla Sara för fin prestation i fälttävling och till Sveriges första medalj och henne till Silver! Grattis!
Men det blir fler medaljer det har jag läst i GP och tidningen och prognosen de skriver om, ja visst ska man väl lita på den?
Heja Sverige,.....6 medaljer!

6 kommentarer:

 1. Ove Törnqvist och Jan Malmsjö, det är två riktiga giganter! Man får tacka Lotta på Liseberg och Allsången på Skansen för att vi fick njuta av dem båda två.

  Sonen påstår att Sverige får 5 medaljer, men jag undrar om tänkte på ridsporten då?

  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 2. jojo.-Malmsjö blir han 80..still going strong.
  Jaså du vuxit upp i Västerås--där har jag hela halva släkten..kanske varit på allsång där med? Det är skoj att sjunga..men inte på tv tror jag..
  Otroligt att så mkt folk i alla åldrar samlas och sjunger, så härligt.
  Nu regnar det en skvätt igen..men det ska bli fint några dagar..hurra,
  Kram Karina

  SvaraRadera
 3. Ja, ett stort Grattis till duktiga Janne Malmsjö!
  Han såg verkligen nöjd ut där han satt!

  Hälsningar Anncathrine

  SvaraRadera
 4. Jag förstår inte varför denna jämförelse, lotta är bra med sin allsång,Skanseb med sin.Jag föredrager
  Skansen,det betalar vi ju själva på Licensen.
  De som man bäst kommer ihåg är ju Ove och Janne.
  Eljest en härlig blandning på båda arenorna.
  Lotta väljer ju också vilka hon vill ha med.
  Jag ger min eloge till både Måns och Lotta

  SvaraRadera
 5. Visst var det kul att Sara tog medalj igår. Som gammal hästtjej så känns det speciellt kul att ridsporten fick kamma hem Sveriges första medalj i dessa spel. :)

  Kram, kram

  SvaraRadera
 6. Vår bästa tid är nu...om man kunde ha det som ledstjärna så skulle nog livet kännas trevligt nästan jämt:)
  Kram Annika

  SvaraRadera