söndag 1 juli 2012

Det blev Rosenfesten....

Ganska sent men dock trängdes molnen undan och det blev vackrare väder......jag hann iallafall titta runt ca 1 timme sen stängdes parken. Jag har inte varit på Trädgårdsförening på länge och där har verkligen hänt saker och ting!! Så vackert det har blivit..... På min dator blir bilderna/färgerna bättre om jag klickar på bilden märkte jag nyss)
 Det har planterats en växt bland rosorna som jag inte vet vad den heter,men den förhöjer färgprakten på rosorna genom den "blålila" färgen. Otroligt vackert!
Det var ju Rosenfest och därför en massa fantastiska arrangemang. Vilken ögonfröjd! Tyvärr ger mina foton inte full rättvisa åt färgerna men jag gör så gott jag kan.
Det fanns även försäljare på plats. Rosor och andra blommor förstås, trädgårdsprylar mm. Jag fastnade för en spännande sak. Vattenpärlor hette det. Jag köpte en liten påse på prov och de ligger i blöt nu . Man kan göra spännande dekorationer med dessa men måste nog erkänna att jag inte tänkte på hur blommorna ska få vatten.....eller det ska de kanske inte ha. Vara dekoration bara.....
Men nu tror jag jag har fattat det....vattenpärlorna avger vatten och minskar i storlek vilket gör att blommorna får sitt vatten, sen får jag lägga dem i blöt igen osv. Återkommer om det, men kul är det!

Nu laddar jag för kvällens fotbollsmatch och jag tror faktiskt Italien kommer att vinna.

2 kommentarer:

 1. Åhhhh, så mycket fina rosor!
  Måste ha varit helt underbart att vandra runt där!
  Dina bilder var jättefina, inget fel på färgerna.

  Kram Anncathrine

  SvaraRadera
 2. Oj, så många fina blombilder du visar. Måste ha varit härligt att gå omkring där.
  Ha en fortsatt fin sommar!

  SvaraRadera