torsdag 19 juli 2012

En liten pall är bra....


Kommer ni ihåg när vi trallade på "en liten pall är bra att ha i allafall fall".....och det stämmer ju. Lite mer text här. Ett tips på länk här där hela gänget från Svingelskogen sjunger.

Vi (Hans målar och jag försöker heja på) målar fn om i vår hall . Jag skrev ju häromdagen att vi provmålar på befintlig vävtapet men troligen, tyvärr, blir det inte bra.....släpper visst lite, suger mycket färg mm. Så kanske blir det en ny tapet och mer jobb än vi hoppats på.
Ser på golf, British Open, och hoppas på svenskarna och gillar att se Tiger tillbaka igen. Nu tänker jag inte alls kommentera hans privatliv...det vet ju Aftonbladet med flera skvallertidningar allt om. Jag tycker att det är roligt om hans golf går bra igen. Sen har vi det där med alla pengar i vissa sporter.....ingen kan väl ha undgått att läsa om Zlatan och hans nya klubb
Såg direktsändningen men den var ju tyvärr på franska. Det gillade varken Zlatan eller jag....kolla bara "grymrynkorna" i pannan. Men vad vore dessa sporter om inte superstjärnorna fanns? Tänk alla som lever och har sin inkomst från idrottsvärldens stars....då är nog dessa fantasilöner bara någon futtig % av vad som omsätts i branchen....ja, inte vet jag. Men klart är ju att det är fritt fram för oss alla att börja träna! Så jag önskar lycka till i nya klubben Zlatan.

Lite mer hanterligt är det då att inhandla den i mitt tycke helt otroliga disktrasa. Trodde inte på denna från början men nu köper jag min tredje. Unna dig en/flera egna eller bra att ha i presentskåpet. Garantera uppskattad present. Kostar under 100 kr.
På förfrågan ska jag förtydliga mig lite om det fantastiska med denna disktrasa bla när man torkar med den på diskbänken blir det ABSOLUT helt torrt och blankt. Att den sen är snygg, finns i otroligt många mönster och färger, lättvättad mm är bara bonus.Mer info här.

9 kommentarer:

 1. Den disktrasan har jag helt missat. Vad är det som är så fantastiskt med den? Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har skrivit lite mer om den nu och lagt till en länk

   Radera
 2. På tal om lönerrna inom idrotten,vi talade om detta här om kvällen,då sade min son något bra.
  Det är väl opp till vem som helst, att försöka
  åstakomma . Det är ju tur att vi har några ess att titta på.
  Jag har missat disktrasdan totalt,när jag klickar på ditt här ,så kommer dety bara upp en rad men inget firma namn eller så. ha det bra

  SvaraRadera
 3. Har kollat och hos mig ser allt ok ut

  SvaraRadera
 4. Har varit inne och läst. Den ska jag försöka få tag på. Verkade ju väldigt bra. Tack för tipset!

  SvaraRadera
 5. Pallar kan man inte ha för mycket av. Ha en fin fredag. Kram Mimmi

  SvaraRadera
 6. http://www.youtube.com/watch?v=gpbdPLJPRqU palltrall

  ahh barndomsminnen det var inte igår det;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset! Inlagd....bara att njuta//M

   Radera
 7. tusen tack Maj,nu fick jag fram hela annonsen.
  Skall fråga efter Ekelunds i Norrköping.
  Så snygga oxå.

  SvaraRadera