lördag 14 juli 2012

Grattis Kronprinsessan Victoria......

Idag är det mitt i sommaren och Kronprinsessan Victoria har födelsedag. Gratulationer strömmar ju in, många vill se Prinsessan Estelle och andra tycker hela Kungahuset är "bara trams"......Jag tillhör dem som stödjer monarkin av olika skäl. Ställer inte upp på motståndarsidans argument som bla är att de vill befria barnen i familjen från sina bojor, bla att de inte kan välja vad de vill ha för yrke. Avstår från att utveckla mina synpunkter då det faller utanför syftet med bloggen och skickar en gratulationshälsning till Kronprinsessan Victoria!

Länk till artikel i GP här5 kommentarer:

 1. Man kan väl ha olika åsikter om kungahuset, men personangreppp är väldigt lågt. Jag tycker att Kronprinsparet gör ett bra jobb, och även de har rätt att få vara en familj ibland utan inblandning av media.

  SvaraRadera
 2. ja jisse de e idag de ja,,,,,får väl kolla lite....
  å missa nu inte...

  S
  A
  T
  U
  R
  D
  A
  Y

  S
  H
  O
  W

  O
  F
  F

  de e kul att vara med :)
  VÄLKOMMEN
  Håkan

  SvaraRadera
 3. Jag instämmer i ditt grattis till Victoria. Hon gör ett bra jobb som representant för Sverige och är värd alla aktning.

  Ha en skön helg!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 4. Jag instämmer i gratulationerna!! Sen hoppas jag att de får vara en så vanlig familj som det bara går, allting väljer man inte här i livet...men absolut en bra PR för vårt land!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Hej! Tack för att du tittade in hos mig! Ha en trevlig söndag! :)
  Neli

  SvaraRadera