fredag 20 juli 2012

Livets efterrätt.....

När jag skrev på min Facebook att jag blivit farmor så kommenterade en vän till mig så här:

Grattis till er båda! Barnbarnen är livets efterrätt och de är också beroendeframkallande!

Idag har jag träffat vår lilla Sophie för första gången och det är bara så att hon ÄR VÄRLDENS SÖTASTE......tänk att så känner alla människor världen över när det fötts en ny liten varelse som tar plats hos sin släkt och familj! Det ska bli spännande att följa hennes utveckling .... Jag lägger inte ut något kort här på bloggen utan tv behåller jag dem i familjealbumet.
Rustningen av hallen har liksom kommit av sig.....det blev ju inte så bra det där med att måla på vävtapeten
Så nu river vi ner den och fram tittar den tapet som fanns när vi flyttade in för ca 27 år sen. Tapetmodet varierar såsom allt annat och jag misstänker att en och annan gillar den gamla. MEN vi vill ha lite ljusare och nu återstår att välja ....det är verkligen inte lätt bland dessa massor av tapeter men jag tror det kommer att bli bra!
Eftersom inga andra tv program lockar så tittar vi på golf idag med. Man behöver ju inte titta hela tiden utan man kan lyssna på kommentatorerna och då märker man när tex Tiger Woods är på G. Enligt min mening gjorde han dagens slag på 18 idag och då sprack hela ansiktet upp i ett härligt leende men det fick jag inte med på bild


  Av någon anledning har jag inte läst något på länge....men nu har jag fått ett nytt bokpaket och ikväll börjar jag med en "Homandeckare".....för er som känner igen de böcker som Jan Mårtensson skriver och gillar dem så vet ni att det blir lite av en högtidsstund tillsammans med antikhandlaren.Bifogar en länk till HomanSällskapet här.


5 kommentarer:

 1. Grattis till farmor!
  Ja, barnbarnen är för ljuvliga, det är något alldeles extra med det första.
  Lycka till med målning och fixande.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hejsan Maj,det var väl rart med lilla barnbarnet.
  Jag brukar virka,till Tv det går bra med.
  Min senaste bok ligger oxå oxh vilar just,jsag är så trött att det räcker med en veckotidning för mig just nu.
  ha det så bra

  SvaraRadera
 3. Barnbarn är nåt speciellt. Finns inget som kan överglänsa det. Ha det bra

  SvaraRadera
 4. Jo så sant så sant..Barnbarn är något extra..Jag har fått tre på kort tid...den äldsta är 2,5 och yngsta 4 mån...man blir beroende...kan inte få nog. Att få vara med om deras resa i livet...NU förstår jag plötsligt min farmor och min mamma, som älskar sin barnbarn så!! Hoppas tapeterna kommer på plats, det finns många att välja på..Kul att få fint i hallen!!
  God helg önskar jag dig//Karina

  SvaraRadera
 5. Hej Maj! Vad märkligt att du skrev om just Homan och Jan Mårtensson i samma veva som jag! Tack för dina svar inne hos mig - kanske ger jag Mord i blått en chans då utan att ha läst de första 39 böckerna....
  Problemet med min hy är att jag har fått massa "knottror" i pannan, jag fick dessa problem innan jag började med min hjärtmedicin så det kan inte vara den som är boven. Det är inte finna, de syns inte direkt men jag känner dem och det känns inte fräscht.
  Grattis till barnbarnet - min mamma säger oxå att barnbarn är livets efterrätt!
  Ha en härlig lördag!

  SvaraRadera