tisdag 3 juli 2012

Det kan bli dyrt när bussen är gratis....

Ensam hemma, trasig tvättmaskin, fint väder och gratis bussresa för oss friherrinnor.....ja, då blir det city igen. Hade några ärenden som jag trodde var snabbt avklarade men icke......desto trevligare med den oplanerade shoppingen.

Tror jag blev inspirerad av "tanterna" (inlägg igår) som har hur mycket smycken som helst på sig. Har sen tidigare detta halsband (tröjan skriver jag om längre ner) och jag gick till det trevliga Parfymeri Björnen (karta finns på nätet) för att se om armbandet som hör till fanns kvar.....och vilken lycka, det fanns!
Det fiffiga med dessa är att det går att göra ett långt halsband av dem
Utanför parfymeriet fanns en vattenskål för våra fyrbenta vänner. Trevligt och omtänksamt!
Sen blev det en promenad längs Avenyn och när jag kom fram till Kungsportsplatsen så startade just en av Göteborgs, tror jag, äldsta turistattraktioner. Jag åkte den när jag var här på semester med mamma och pappa på 50-talet. PADDAN!

Flanerade vidare och kom till en favoritbutik, Blå Galleriet. En helt underbar ljusstake i fönstret och känslan av den-vill-jag-nog-ha infann sig. Det är verkligen inte så att det behövs fler ljusstakar här hemma men ibland går vissa saker inte att motstå, eller jag vill inte motstå.....
Den större modellen är den som mitt hjärta klappar för och nu står den hemma hos mig, kanske inte direkt på rätt plats ännu.....men den är underbar. Fransk!
En länk som visar butiken hittar ni här. Tröjan, även den köpt här, som är på översta fotot tar jag i repris för det är denna ljuvliga, enkla tröja i silke värd. Jag har redan "flyttat in i den".
Jag har alltid min stegräknare på mig och idag blev det många steg registrerade. Kan alltså slå fast,igen, att shopping är bra för konditionen....hur det är med bankkontot hoppar jag över.


3 kommentarer:

 1. Jättefint halsband, gillar det!
  Kram Jannike

  SvaraRadera
 2. Åh,jag vet ingen som kan berätta som Du.Vilken rolig utflykt ,Paddan är ju trevligt att åka med,det är några år sen sist.Ljus-staken älskar jag,fiffigt med halsband och armband. Skitsnyggt förlåt uttrycket
  en fråga fick Du ordning på tvättmaskinen.
  Ett stort luss för skålen till hundarna
  tack för din trevliga blogg

  SvaraRadera
 3. Så trevligt alltihopa lät!! Snygga juveler blev det också, för att inte tala om tröjan!! Helt i min stil, det ska vara enkelt men snyggt, annars använder jag det så sällan...Sen var det ju skönt att höra att shopping är nyttigt...
  Kram kram

  SvaraRadera