onsdag 27 juni 2012

Tittat på ett hus i Härryda....

Aleslätten 135, Härryda: Strandtomt vid liten sjö längs Mölndalsåns flöde. Genomgående fräsch villa med fin vy! Underbart allrum på övervåningen med stort fönsterparti och balkong. Trädäck med bästa solläget! Kök renoverat 2012. Mycket lugnt, rogivande område. Vacker trädgård med mycket planteringar.
Klicka på länken ovan, som mäklaren skrivit. "Aleslätten 135....." så ser nu huset.
Rätt ofta får jag för mig att vi ska byta bostad. Det var ju aldrig aktuellt att kunna flytta långt från stan när jag jobbade men nu är ju läget annorlunda. Jag kikar på Hemnet och det är sällan, om än någonsin, som ett objekt kommer att passa oss. Kravlistan är ju lång
 • billigt
 • trots det bra standard
 • stor tomt med odlingsmöjligheter 
 • nära till affär och viss närservice
 • goda kommunikationer med Göteborg
 • minst 4 rum och helst öppen spis
Ni ser själva att det inte är lätt.....Gillade skarpt huset när vi kollade på bilderna på nätet. Men, tyvärr, fungerade inte alls! Har varit en sommarstuga som nu är tillbygd . Huset ska nog fortsätta var just sommarstuga men är då kanske för stort och för dyrt..... (väldigt bra kameror nu för tiden...)
Kul i allafall att ha sett det live. Det är en händig person som bor där och det finns gott om finurliga lösningar med inbyggd tv,inbyggda bokhyllor mm. MEN det fräckaste var nog utrymmet för bag-in-box
Ett tips kanske!
Som vanligt problem med bilder. Har märkt att det ofta sker när jag skrivit något och sen lägger upp en bild. Har ni fn 3 st bilder kanske?

Som ni ser på fotot har jag "flyttat in" i reafynden från igår. Trivs jättebra i kläderna.
Avslutar med en del av tomten, den som stupar rätt ner i ån......det som växer där kan man nog inte sköta om alls, iallafall inte vi,  utan det som växer det växer. DAGENS VÄXT får bli dessa blommor.
 Nu avslutar jag och lutar mig tillbaka för att se semifinalen i fotbolls-EM......

4 kommentarer:

 1. Tänk vad De kan hitta på för Vin-förvaringen
  Smart tycker jag

  SvaraRadera
 2. Snygga kläder!

  Hälsningar Anncathrine

  SvaraRadera
 3. Visst är det roligt att kika runt lite. Men det är svårt att hitta något som passar. Perfekt med en kravlista, den ska du hålla dig till så du blir nöjd.
  Helt rätt.
  Angående mitt utekök så är det tak över det mesta. Inga ömtåliga saker precis.
  Ha det gott
  AC

  SvaraRadera
 4. Jättemysigt och originellt hus. Ser jättefint ut på bilderna. Men det är ju så att man också måste få den rätta känslan när man väl befinner sig i huset. Och är den inte rätt så spelar det ju ingen roll hur fint det än är. Hoppas ni hittar nåt som känns rätt till slut.

  Ha det gott!
  Monika

  SvaraRadera