tisdag 26 juni 2012

Mysig dag i city.....

Sol! Sol och ca 20 gr! Perfekt stadsväder.......Jag hade ett ärende i stan och fick skjuts in till city så det var bara att försöka pudra näsan och ge sig iväg.
Flera har skrivit om Butiken Floramor o Krukatös så jag tittade in när jag ändå gick förbi


Jättemysig innergård där man kan fika......men det gjorde inte jag utan fortsatte strosa omkring och kom plötsligt till en butik jag aldrig varit in i tidigare, Noa Noa (mitt emot Lärarhögskolan) som hade REA 50 % på allt. Jag brukar aldrig köpa något där men tittade in.......och sen står man där med en "massa fynd" som slutade med ett köp av byxor+kavaj. Jag är lite osäker på om det passar +65 men det är öppet köp.Svagt syren/lila och vintervita rutor i kavajen. Jättefina spetsar på ärmarna men det framgår inte så tydligt här.
Oj, vad törstig man kan bli plötsligt! En mellan Coca-Cola på McDonalds i all hast och en paus för att vila fötterna. Sen ringde jag upp en väninna som inte är "ledig" ännu men som jobbar med sk sommartid och vi träffades på stan för att fika och tjejprata litet.
Massor av folk på stan. Önskar jag kunde med att ta foto på kläderna man ser att människor har på sig. Jag kan konstatera att "alla stilar" är inne men väldigt korta shorts på unga tjejer är klart poppis.

Jag beställlde hallonpaj med vaniljsås+ett glas vitt. Gott och trevligt var det.
3 kommentarer:

 1. Vilken härlig dag,det är ju underbart när man
  kan strosa omkring. Du kan säkert ha det nya
  Du köpte.Vadå 65 det finns inte någon åldersfixsering nu för tiden. Lycka till

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig dag och fina klädfynd! Vadå 65+? Man är inte äldre än man gör sej...

  Kram Eva-Mari
  Ps. Jag fick varningar må du tro... men trodde inte att hela kontot skulle raderas!!

  SvaraRadera
 3. Vilket klädfynd! Klart det passar dig. 65 är ingen ålder....det är bara 2 siffror. Kram

  SvaraRadera