tisdag 5 juni 2012

Novelltävling......

Nu har jag fått någonting att fundera på. En vän på Facebook tipsade om denna tävling..... om Hemmets Veckotidnings novelltävling kan ni läsa Här.
Jag har ju skrivit om skrivkursen jag gått på tidigare. Tyvärr blev läraren sjuk och det blev en plötsligt inhoppad vikarie....jag tappade lusten att gå de sista två gångerna.......men vi lärde oss väldigt mycket iallafall. Tänk om jag skulle testa att skicka in något?? Har funderat på det hela dagen men ännu har ingen inspiration infunnit sig och jag är en" inspirationsskrivare". Plötsligt vet jag bara vad jag vill skriva om men när jag ska fundera ut något ämne/historia/intrig.....ja, då är det helt Stopp. Samma med bloggen..... Så jag får se om det blir något av det hela. Kul skulle det vara och jag kommer att berätta om det i så fall.

Ikväll blev det inga "blädderböcker" utan tv. Först fotboll, men jag tyckte det var en ganska trist tillställning. Sen har jag tittat på kriminaldramat av Agatha Christie, "Mord är lätt". Gillar pusseldeckare men tycker ibland det är alldeles för mycket folk inblandat och jag lyckas oftast inte lista ut slutet. Men ikväll var det nästan för lätt.....och det var därför den hette så kanske?
Ojdå, ser att jag inte har ett enda foto med i detta inlägg, inte ens varit ute och fotat Dagens växt. Har sett att andra bloggare ibland visar äldre foto och jag ska se vad jag har....Det får bli en hyllning till vindruvan och detta är en bild från förra årets skörd i växthuset
Så får vi hoppas på fint väder imorgon när det är den 6 juni......

2 kommentarer:

  1. Först en eloge för den jättefina bilden av druvklasen.Nu måste Du komma på något Du har ju
    den gåvan att skriva Maj.Oh Du kommer säkert på
    en handling.Är det ingen längtan Du haft för något,som Du kan spinna på.Någon intrig från någon arbetsplats,eller förbigången av något annat.Jag hoppas Du hittar en tråd att spinna vidare på.Lycka till Lilla gumman

    SvaraRadera
  2. Tack snälla du för din kommentar./M

    SvaraRadera