måndag 11 juni 2012

Kom igen Sverige.....

Det blir mycket fotboll nu......jag vet egentligen inte varför jag tycker det är såå spännande med vissa sporter och inte alls spännande med andra......för mig betyder tex orientering eller motorsporter ingenting men när VI spelar fotboll tycker jag det är såå spännande......
Ikväll hade jag trots föresatsen med positivt tänk......redan från början en stark känsla av att VI kommer att förlora.En mycket bekymrad Erik Hamrén kommenterar vår insats.....
Sen tror jag också att Ukraina är ett underskattat lag. Att spela i Ukraina och vinna där betyder nog mer för deras lag än vi kan föreställa oss. Fortsätt så , Ukraina, mot England och Frankrike och kom igen Sverige!!

Beträffande "lilla pärlan" har polisen inte hört av sig om någon upphittad bil. När de stal min bil på parkeringen vid Coop hittades den direkt på en verkstad som polisen sa "dit åker vi direkt och kollar".....men det kan ju inte bli napp varje gång.

Vi är självförsörjande på vitlök som Hans odlar på lotten. Vitlöken brukar vi skörda framåt sensommaren för att ha hela vintern. Idag var det premiär att på prov skörda en för att äta vitlöksblasten i en sallad. Den översta mjuka blasten var för mig en sensation i smak!! Jättegott som vi kommer att odla på annat sätt hemma nu.
Här är en länk till info om hur man gör för att odla vitlöksblast!
DAGENS VÄXT är alltså denna måndag vitlök/vitlöksblast......Mums!

Fick ett tips av min son att lyssna på denna video från YouTube.....och den som inte känner igen sig och inte skrattar och mår gott av den....ja, den finns inte tror jag. Varsågod och skratta!Fredrik Lindström ringer till SJ


3 kommentarer:

 1. tack för Fredrik Lindström,det var roligt.
  Vilken trevlig grej,mitt första skratt i dag
  04.42.
  På tal om matchen,jag kände lika dant i början.
  Lyssnade oxå på Glenn Strömberg som hade sina
  aningar.
  tack för en trevlig blogg

  SvaraRadera
 2. Vi får hålla tummarna att det går bättre i nästa match!
  Men, fy så tråkigt med din bil! Blir så arg när man hör sånt här, varför kan inte andras saker få vara ifred???

  Fredrik Lindström är så bra, skrattade gott trots att jag hört det flera gånger.

  Kram Anncathrine

  SvaraRadera
 3. Jag är ingen fotbollsmänniska, så jag missade det hela, men klart att jag sörjer att Sverige förlorade, men som du skriver, för Ukrainas spelare är det nog något väldigt stort att vinna. Grattis till dom!!
  Det är för tråkigt det där med din bil...vi har klarat oss här inne på vår lilla bygatan, men huset som ligger längst ut vid stora vägen, de har påhälsningar titt som tätt. Alltid är det något som passar, delar från bilen, cyklar eller uteblommor...Värst är det den här årstiden, när det är ljust nästan dygnet runt.
  Ha en bra dag!!
  Kram kram

  SvaraRadera