måndag 11 juni 2012

Satsar på positivt tänkande idag...

Äldre visdom menar ju att "sov på saken" så ser man problemet eller vad det nu kan vara på ett annat sätt. Och jag tror faktiskt det stämmer, detta med att kanske inte alltid vara så snabb att fatta ett viktigt beslut, att fördöma något/någon eller som nu i mitt fall bara vara förb**ad över att jag inte kan få ha mina saker ifred.....

Så vi kom fram till att det ändå var tur i oturen att bilen, som vi tänkt sälja (funderat på garageloppis) inte var nybesiktad och ev  nyreparerad......för här sparade vi ju iallafall några kronor, eller ganska många för bilreparationer är ju rätt dyra. Positivt tänkande, eller hur!

Undrar någon vad som hänt med våra häckande blåmesar? Igår trodde jag att de skulle lämna holken idag på morgonen men de finns fortfarande kvar. Föräldrarna flyger in och ut hela, hela tiden och serverar diverse läckerheter. Står jag nära holken hör jag hur de piper där inne. Underbart! Har en inspelad video på detta men lyckas inte överföra den men en bild på blåmesunge som lämnar holken (gammal bild) kan jag visa
En underbar naturupplevelse som jag hoppas få uppleva i år igen. Positivt tänkande!


Igår såg jag i tvtablån att det skulle bli ett program med Norah J. Gillar hennes låtar och framförande.
Mådde jättegott efter att ha lyssnat till henne och kom att tänka på att det var väldigt länge sedan jag spelade mina egna skivor av henne. Bättring alltså och programmet gjorde mig väldigt positiv!
Trädgården påverkas av fågellivet och vi har tex inte klippt vår lilla gräsmatta på länge för att inte skrämma/störa blåmesarna. Men jag upptäckte att vår kaprifol börjat blomma och det ger ju positiva vibbar!
Sammantaget så är jag positiv inför dagen och tror att den blir jättebra! Återkommer om det.......

1 kommentar:

  1. Det var ju jättebra att tänka positivt om sinna och andras problem.
    Vad härligt med Blåmese-bilden!!

    SvaraRadera