söndag 24 juni 2012

Grrrrrrrrrrrr

Det är en övning i tålamod detta med att blogga....iallafall för mig!! Jag blir så , tänkte nästan ta till sådana ord som mamma sa att jag inte fick säga, frustrerad när det inte fungerar och jag inget kan göra.
Fick tips om att ingen bild på laxbuffén fanns med i inlägget "hemma igen" och då laddade jag upp först ett foto-inget syntes hos mig....laddade upp ett till-fortfarande syntes inget hos mig och gör inte nu heller. Bara ett STORT mellanrum. Det värsta är att jag vet att ni ser 2 foto men jag kan inta ta bort ett foto som inte finns med hos mig...........SNÄLLA någon därute, hjälp mig om ni vet vad jag gör för fel eller ett tröstande ord om ni upplever samma problem. Jag har märkt att när jag läser vissa bloggar ser jag inte de foto som ska finnas där....känner ni igen??
Nu ska jag äta lite och det kanske ger nya krafter.

4 kommentarer:

 1. Hoppas maten gav dej nya krafter...för jag har inte en aning om vad som kan vara problemet. Nån enda gång har jag inte sett bilder hos en del bloggar, man aldrig haft problem själv att lägga upp dom. Ska fundera...
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Jag tittade på ditt förra inlägg, mmm det ser gott ut.
  Det här problemet med bilder har inte jag råkat ut för. Men det har hänt att jag laddat upp flera bilder men när de ska publiceras fattas någon bild.
  Eller ännu värre, någon bild som lagt sig på sidan så betraktaren får lägga huvudet på bordet för att se bilden.
  Då har jag ändå förhandsgranskat inlägget. Jag fattar "nada".
  Hoppas det löser sig för dig, jag för står att du är frustrerad.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jaaaaa, jag vet! Man kan bli GAAAAALEEEEN!!!!

  Jättejobbigt när det inte fungerar!

  Kan tyvärr inte bistå med några goda råd, ibland funkar det, ibland inte!
  På vardagarna har jag god hjälp av Isabelle (21 år) som jobbar i butiken, oftast har hon någon lösning, men tyvärr så har jag ju inte fattat riktigt vad, eller hur hon gör.

  Hälsningar Anncathrine

  SvaraRadera
 4. ja lilla gumman det råkar jag ut för ibland,men sen har jag en redigerare som går in och ändrar(min dotter)det är väl snällt.Men tappa inte su,för din blogg är härlig.Jag visasde min son igår vilka fina
  inlägg Du gör med musik osv.
  Morra inte mera nu

  SvaraRadera