fredag 8 juni 2012

Mycket bra att ha....

Ja, då är det två premiärer hemma hos oss idag. Först ut är de första jordgubbarna som vi köpt....
Smakade riktigt bra faktiskt...men jag undrar ändå om de är odlade i växthus? Tror att de första som växt på friland är snäppet godare.....hoppas på sådana till midsommarafton!
För flera år sen fick jag en present som är jättebra. En jordgubbssnoppare (ja, det heter faktiskt så)
 En utmärkt gå-bort-present till någon som har det mesta! Kollad lite på nätet och nu finns nyare varianter och en kan ni se här.
Sen läste jag i dagens GP om vara mediavanor och tycker med anledning av ovan att detta är tänkvärt

Premiär nr 2 är naturligtvis fotbolls-EM. Tycker det är rätt kul med fotboll fast jag inte kan alla reglerna så bra. Offside regeln, ja den är inte helt lätt! Har tittat på öppningsmatchen Polen-Grekland och den kan man ju diskutera länge.....men det ska inte jag göra här. Mannen i huset ska nu se nästa match men kanske tittar jag på filmen i SVT1. Gillar Julia Roberts jättemycket.....

4 kommentarer:

 1. Hej Maj!
  Vilken bra liten manick den där jordgubbssnopparen! Tack för tipset,ska ta o köpa mig en:) Vi åt jordgubbar i onsdags o då stod jag med kniv o ansade bären, det blir en hel del "spill" då..

  Fotbollen är jag inte jätteintresserad av men är med på jobbets "fotbollstips", så jag får väl försöka ha lite koll på matcherna. (varje deltagare satsar 50kr, den som sen har flest rätt på vunna matcher vinner alla pengarna..)

  Ha en skön helg!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 2. hehe,,,,,,kul inlägg :)
  å missa nu inte......

  S
  A
  T
  U
  R
  D
  A
  Y

  S
  H
  O
  W

  O
  F
  F

  de e kul att vara med :)
  VÄLKOMMEN
  Håkan

  SvaraRadera
 3. JOO Maj det var två Domar missar u
  i den matchen , Arne Hägerfors sa ju att Spanska
  domare får man se upp med.
  ha en bra helg önskar jag

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag blev så glad när jag hittade din blogg och såg att vi är födda samma år. Tyvärr inte så lätt att hitta jämngamla bloggare. Jag har läst lite bakåt i din blogg, och gillar det du skriver. Återkommer gärna. Hälsningar från Skåne.

  SvaraRadera