lördag 2 juni 2012

Baletten Giselle mm

Jag är nyss hemkommen från Göteborgsoperan och önskar att ni alla hade varit med!! Vilken föreställning!!
Jag älskar klassisk balett och det är såå sällan man får se det. Operan hade ett gästspel från den Holländska nationlbaletten och jag kan inte minnas att jag sett någonting som varit så vackert!   Klipp från You Tube här
Har sett Giselle i tidigare uppsättningar men detta slår allt, Tror att den tom slår min älskade balett Svansjön.......
Det kändes som om appplåderna aldrig ville ta slut och det blev stående ovationer.......en härligt kväll!!
http://sv.opera.se/press/2012/giselle/

Serien medelåldersplus brukar jag tycka så där om men idag gillar jag den.(Hoppas det går bra att fota den ur GP, kan inte detta med rättigheter fullt ut)  Tycker den passar bra in på de föreställningar som oftast spelas på teatrarna här i Gbg. Önskar vi hade några teatrar med något lättsammare program för då skulle jag gå ofta, ofta . Nu blir det tyvärr sällan......


3 kommentarer:

 1. så underbart att Du kom iväg och fick se en
  uderbar balett.Då var ju din och din gubbes kväll
  räddad.När jag gick till teatrar och liknande gick jag med min svärmor,eller mina väninnor som
  hade samma intresse för teatrar.Min man och jag
  gick tillsammans på revyer och sådant.Det gjorde inte så mycket,man vänjer sig med allt.Nu får vi se vem som vinner MM,jag tror på Pillan.

  SvaraRadera
 2. Åh, det var ett tag sen jag var på balett. Det ser så vackert ut i youtube-klippet. Hittade till dig via någon kommentar som du lämnat hos en annan bloggerska :)

  SvaraRadera
 3. Hej ! Hamnade här hos dej då jag googlade... Ville veta vad jag skulle göra då mina blogginresserade med goole friend connect försvunnit... Såg att du haft samma problem tidigare i våras.. Vad gjorde du åt det då du nu har tillbaka bloggintesserade?
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera