torsdag 14 juni 2012

Maja Nyblom och Palace Hotell...

Här trycker jag på fjärrkontrollen och hamnar i SVT2 istället för ettan där fotbollen Spanien-Irland spelas. Och det var ju tur det!

Har sett detta program tidigare och då glömmer man aldrig Maja! Vilken otrolig människa, vilken glädje hon förmedlar. Jag rekommenderar starkt att ni tittar på detta program om ni inte sett det förr och om ni gjort det se det igen! Jag tog några bilder som vanligt direkt från tv.....såg bara halva programmet.
Så modern i sin tanke trots den höga åldern.....

och förälskad.....
Problem med bilderna igen.....har ni 2 kanske. Jag ser bara en fn men ett stort mellanrum så fortsätt nedåt.
TACK snälla ni för att ni "tittar in hos mig",  för era kommentarer och fn särskilt om sniglarna. Min man sitter  i startgroparna för att vid skymningen åka upp till odlingslotten och jaga/klippa mördarna!! Just nu mumsar de i sig de små gurkplantorna så ev blir det inga gurkor att lägga in till hösten. Grrrr. GP har en artikel om dem under rubriken Bostad

och en Quiz där man kan testa sina kunskaper. Det kan du göra HÄR

 Nog om sniglar för i år hoppas jag. Nu ska jag fortsätta titta om Spanien kommer att vinna......i väntan på nästa Sverigematch.

3 kommentarer:

 1. Dokumentären med Maja Nyblom är så bra, en riktig pärla. Vilken fantastisk människa!

  Lycka till med snigeljakten!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 2. Ja Du Maj,jag hade sagt till mina väninnor Ni måste
  se detta program.Jag såg det redan 2007 när det gick
  senast.Hon fick ju nästan sin önskan uppfylld,att få dö i dansens virvlar. Matchen hinner Ni se i allafall.Vad äckligt med dessa sniglar,De måste ju bort. Lycka till med det.

  SvaraRadera
 3. Jag kom mitt in i programmet om den här damen. Vilken personlighet! Tänk att vara så på alerten och trivas så med sitt liv. Ha en skön helg.

  SvaraRadera