fredag 25 maj 2012

Var det en prestation att gå till final Loreen?

Melodifestival....?? Jag måste säga att jag aldrig skulle fortsatt att titta på denna semifinal om jag
 • haft något annat trevligt att göra just då
 • om det funnits något annat tv program jag ville se
 • om inte Sverige varit med
 • och kanske något mer.......
 När jag läser tidningen och nätupplagorna verkar det vara "den stora händelsen", den att Loreen gick vidare till Finalen!  Enligt min mening var det väl ingen större prestation när man lyssnade på konkurrenterna. Är det någon gång jag känner mig "lika gammal som jag är" så är det när jag lyssnar på den typen av musik/text/framförande som jag såg i går.....tex Hollands bidrag. Varför denna utstyrsel i indianfjädrar?? Det finns ju så många bra textförfattare, så skickliga musiker mm men för mig verkar det som om alla de plötsligt försvinner när det är dags för Melodifestival....för inte kan det väl vara kläddesigner, ljustekniker (avskyr detta blinkande/blixtrande ljus) mfl aktörer som ska ha huvudrollen? Trots allt kanske jag kommer att titta på Finalen, jag vet inte för närvarande.
Vad som skrivs av DN på nätet kan ni läsa här , Aftonbladet här,GP här

 Desto roligare är det att sitta i växthuset och se den aktivitet som pågår i blåmesfamiljen. För mig är det något speciellt med dessa fåglar. Tänk att en hel familj småfåglar ligger i mörkret i denna trånga holk i denna värme....inte undra på att det matas hela tiden. Hur de får vatten/vätska fattar inte jag??Igår kväll var det grillpremiär här hos oss. Vi har ju så klart ätit ute massor av gånger redan men vi har liksom inte kommit igång med grillen. Men i går var det dags!
Det blev jättegott! Ett glas rött, och grönsaker.....sallad plockad direkt från växthuset. Färskare/mer ekologiskt kan det nog inte bli.Fortsatt trevlig dag önskar jag......

5 kommentarer:

 1. Underbara bilder Du tagit från Blåmesarna,vilket jobb De har.Vilken trevlig kväll då med grillparty och allt.
  Jag önskar Dig en fin Pingst.
  PS Jag älskar Looren DS

  SvaraRadera
 2. Glad Pingst önskar 3 tanter!

  SvaraRadera
 3. Rekommenderar att lyssna på Melodifestivalen i radion istället för att se spektaklet på tv. -Ofta störs man på artisternas kläder mm... Hör man på radion så kommer själva låten i centrum på ett annat sätt.
  Men jag måste erkänna att jag inte är någon stor fan av detta !
  - Nog blev man riktigt sugen när man ser dina grillbilder ;) - Förstår att det smakade smaskens !
  Ha en fin helg och så hoppas vi på sol, eller hur ?!
  Kram Anneli ♥

  SvaraRadera
 4. så gott det ser ut! Ja, det där med Eurovision har vi nog gemensamt:-) Trevlig pingst!

  SvaraRadera
 5. Det är betydligt mer upphetsande att se målarfärg torka eller gräset växa än att se på spektaklet melodifestivalen. Jag kan inte förstå varför detta elände till musik kan angagera en massa människor.
  Jag kommer att se det med ett öga och lyssna med ett öra,men hustrun ser det "gärna",inte för musiken men för det som händer runt om.

  SvaraRadera