tisdag 29 maj 2012

Axplock av nyheter.....

Idag har det blivit en del sittande framför datorn. Bla har jag följt Aftonbladets förnämliga Live-sändning från rättegången i Oslo. Det var vittnesmål från överlevande och det var ohyggliga berättelser....
 Senare var det de närmaste vännerna som vittnade. Det var intressant att läsa om hur de upplevt sin vän som väldigt social, framgångsrik och trevlig. Sen kom en förändring när han förlorade stora belopp på aktiehandel, företagskonkurs osv och att han flyttade hem till sin mor igen och isolerade sig.......av vad som framkom tycktes ingen av dem misstänka att han skulle vara istånd att göra denna illgärning.
Som utomstående kan jag bara fortsätta undra över vad som händer i vissa hjärnor och om detta skulle kunna drabba "vem som helst" under ogynnsamma förhållanden.
Hopp från det stora svåra till det lilla formatet.
På  Aftonbladet nätet kan man också läsa om firandet av vår nya Stjärna Loreen på Hötorget i Stlm. Jag tittade någon minut på tv också men gillar inte såå mycket detta med "Jag älskar er" hit och dit.......är väl gammalmodig kan jag tänka mig.
GP har lite mer "folkliga" nyheter och jag läser med glädje om att det kommer att finnas gott om svenska jordgubbar till midsommar och kanske även tidigare....

Mums för ca 40 kr /l (Klicka för att läsa artikeln)
 Kungen och Drottningen är på statsbesök i Sydkorea. Måste beundra deras hälsa och kondition. De är ju inga tonåringar längre och sällan hör man att de ställt in något av sina planerade programpunkter.
"Kung" Zlatan har landat i Göteborg, det blir ju match imorgon, studenterna är alltför fulla och bråkiga och många restauranger nobbar studentfester och sist men inte minst....Lösa elefanter i Slottskogen!!
Lite rädd hade jag nog blivit! (Klicka på länken)
 Detta var dagens lunch. Gillar skarpt sallad mitt på dagen.....och avacado är fn en storfavorit! Gott och nyttigt så det passar väl som " DAGENS VÄXT".


2 kommentarer:

 1. Oh Maj vad du är socialt bevandrad om allt.
  jag tycker Du är jätteduktig.Ja jag såg oxå auu Kungen och Silvia är i SydKorea och om hur farligt det är vid gränsen till Nord.Jag såg Looren i kväll på 2an,så jag pinglade till mitt barnbarn så hon fick se det med.
  Du är ju bara hälften i år vad jag är,mig stör det inte ungdomen talar så jag älskar,jag hatar så är det,det är bara att gilla(skojar bara)

  SvaraRadera
 2. Tack snälla du för den fina kommentaren. Änglar som skakar duntäcken låter mycket mycket trevligare :o)

  Som tur är drog snön bort. Och sen kom faktiskt solen! Jiiiippi! :o)

  Ha det gott!

  SvaraRadera