onsdag 2 maj 2012

Blandad kompott...
Kom just in från en lunch i växthuset. Det är såå underbart att sitta därute och titta på blommorna som verkligen trivs nu.Vi har ett gammalt plommonträd som är dött men som vi har kvar för att vi hänger ampelväxter där. Blir jättefint! Detta är årets första inköp. Sen kan jag bara inte låta blir att titta och titta på tulpanprakten. De växer så det knakar och tulpanerna verkar ropa och sträcka på sig....titta på mig så fin jag är då!Sen skrev jag ju om att vi köpt pelargoner och jag gillar dem jättemycket redan. Vi brukar ha Mårbacka men jag tror nästan denna sort (minns tyvärr inte namnet) slår tom den.Jag är ju ekonom och gillar därför siffror av alla slag som jag skrivit om tidigare i samband med statistik och månadsskifte. Är liksom lite van vid bokslut och avstämningar....
Jag är så glad att så många vill titta in till mig och läsa vad jag skriver. TACK också för alla fina, gulliga och ibland lite provocerande kommentarer. Det sporrar till fortsättning.....hur det blir framöver med uteliv, sommar osv det vet jag ju inte.....men som pensionär och med bärbar dator så blir det nog inlägg i fortsättningen med.
Sen har jag haft som målsättning att inte diskutera politik och religion i någon djupare mening här på bloggen. Risken för missförstånd och omfattande inlägg är alltför stor. MEN jag tycker att den pågående debatten om "ungdomsarbetslösheten" kunde vara lite mer seriös. Jag tror inte det gynnar ungdomarna att läsa om och om igen om hur stor denna arbetslöshet är. Kan väl bara skapa hopplöshet hos vissa! Dagens GP har en artikel om detta. Det gäller att kunna hålla koll på sina % och andelar även om man vill försöka värva de unga till sitt parti, oavsett vilket.5 kommentarer:

 1. Så fint med dina blommor...och ungdomsarbetslösheten är hemsk...för att inte tala om all arbetslöshet!

  kram 3 tanter

  SvaraRadera
 2. Sitta i växthuset och äta sin lunch..Hur mysigt låter inte det !! - Tycker att du har en sån härlig blandning på innehållet i dina inlägg. - Att du är en människa som engagerar dej och har åsikter, är himla bra !
  - Att våra ungdomar ska ha en framtidstro och arbete är en av det viktigaste saker för våra politiker att se till.
  Ha en skön majvecka !
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 3. Så mysigt med ett växthus. Så fint med alla dina blommor. Jadu, visst kan jag ta kontakt med IKEA, men ack ack vad jobbigt att byta. Finns ingen tid till det nu.
  Ha en skön kväll
  AC

  SvaraRadera
 4. Vill börja med att tacka för alla gulliga kommentarer. Jag mår bättre igen och känner lusten komma tillbaka med våren. Jag har inget växthus men hoppas på ett i framtiden, vore en dröm. Men min lista på allt jag önskar mig är lång, men drömmar är ju till för att infrias och förverkligas.
  Njut av dagen goa du!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 5. Avundas ditt växthus som ser härligt ut.
  Idag är det fantastiskt väder, så allt bara exploderar där ute.
  Jag tycker synd om många unga, många har tappat sin framtidstro. Men jag hoppas att löser sig för det är ju de unga som ska ta över det vi lämnar efter oss.
  Ha en skön eftermiddag
  Monkan

  SvaraRadera