måndag 21 maj 2012

Blandat så här på fm...

Jag märker att jag oftast skriver mina blogginlägg sent på kvällen.....troligen nattugglan i mig!  Fick därför plötsligt för mig att skriva ett inlägg på fm. Hittills med väldigt dåligt resultat, varken bilder eller text har fungerat. Detta blir mitt sista försök. Grrrrr   (det ska vara enkelt att blogga och inte ta lång tid)

Igår kväll invigde jag växthuset med min nya lampa. Det blev så mysigt tycker jag!
Jag antar att ni liksom jag får en mängd reklambroschyrer i brevlådan. Jag har inte avsagt mig reklam för ibland är det faktiskt något jag har nytta av. I detta fina väder, fn + 23 gr, så börjar jag ju fundera lite på "riktiga sommaren". Ska vi åka någonstans och i så fall vart. Fick denna broschyr och visst finns det massor av Smultronställen i Sverige. Och vi som har Marstrand nästgårds, släkt ca 1 mil från Smögenbryggan , ofta åkt till Dalarna/Tällberg eller Öland och träffat goda vänner.....vart ska vi ev åka i år?
Om det inte blir alldeles för varmt skulle jag nog vilja åka till Stockholm faktiskt.....
Varje måndag får vi bilagan Bostad och där kan man utan svårighet hitta sitt drömboende.....men priset är oftast på en nivå som kräver en större Lottovinst eller att Hans blir tex fotbollsproffs.....Jag vet ju att det aldrig är realistiskt för mig att flytta till drömboendet som annonseras här utan man bör vara nöjd och glad för det egna hemmet och se det som en dröm! oj, vad lyriskt det blev här då......Men jag måste nog erkänna att jag är lite svag för inredning och lägenheter i centrala stan typ denna.......
Det närmaste jag kommer idag är nog en tripp in till city kanske......men bussen är varm och egna "drömträdgården" lockar.......


3 kommentarer:

 1. Fina bilder. Ha det så bra i ditt fina växthus.
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 2. Visst är det underbart att sommaren börjar smyga sig på!?! Man blir lycklig i hela kroppen. Faktiskt ät det så att nu är den finaste tiden. När allt är krispigt nytt och fåglarna kvittrar så mycket de bara orkar!

  Supermysigt växthus!!

  Kram på dig och ha en fin dag!

  Elin och Emelie

  SvaraRadera
 3. Tack för tipset!
  Jag tycker åxå det går lättare att blogga på kvällen. Är nog en nattmänniska. Vilket stort och fint växthus!...vill ha.

  Kram Åsa

  SvaraRadera