fredag 16 mars 2012

Vad händer i datorn? Tur att inte allt är borta...

 Lör 17 mars
 OBS! Nu har mina "följare" återkommit och jag hoppas de stannar kvar där. Har fått flera mail om att andra har samma problem.....vi hoppas det ordnar till sig och att vi nu vet att det är inget fel vi själva gjort.....jag som är väldigt oteknisk drog ju omgående den slutsatsen att jag tryckt på fel knappar!!
 Trevlig helg önskar jag er!/M


Jag titta just in på datorn innan jag skulle stänga av den. Tittade som hastigast på statistik (tycker det är roligt) mm. Plötsligt fanns under rubriken BLOGGINTRESSERADE ett mycket underligt meddelande. Allt sedan jag försökt få bort de krångliga verifieringsorden har det varit problem.......idag var det problem med inloggning och sparat lösenord så jag tryckte JA på en fråga om jag ville spara det nya lösenordet.

Undrar om det var då detta hände med att alla Bloggintresserad försvann och denna text finns.....Har inte den minsta aning om vad som menas. Jag är överallergisk mot datakrångel!! Grrrrr. Känner att jag kanske kommer att drömma om detta......dvs slå sönder datorn eller liknande.....

Hört om killen som kastade ut sin dator genom fönstret....."Det är därför det heter Windows".....

HJÄLP!!
Tyvärr...
Denna gadget är felaktigt konfigurerad. Tips från webbansvarig: Kontrollera att "Inställningar för Friend Connect - Webbadress för startsida" matchar webbadressen för den här platsen.


3 kommentarer:

 1. Hej! Jag fick precis samma besked idag i min ena blogg - men inte i den andra! När jag googlade på uttrycket hamnade jag hos dig. Och här ser jag dina följare! Hoppas att det bara var något tillfälligt och att jag också får tillbaka mina.
  Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Upptäckte något som kan ha påverkat saken: våra bloggadresser har ändrats från .com till .se. Kolla själv när du skriver in adressen! Jag gissar att alla gadgets inte hann med i den ändringen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blir ibland såå trött på alla dataprogram mm som ska uppdateras, ändras mm. Om ni är med på Facebook så vet ni.....där har jag fn lyckats undvika den nya tidslinjen. Måste jag använda den kommer jag sällan att skriva något där..../M

   Radera