söndag 26 februari 2012

Det blev ingen Lottovinst........

Godmorgon! Jag skämtar bara lite men som vanligt vann jag inget på mina Lottorader så det blir inget köp av lägenheten.....men jag har visat bilderna (se inlägg igår) för Hans, urgöteborgare, som även han var förvånad över att det fanns en sådan lägenhet här i stan....
Men igår var turdag på annat sätt
Jag har anmält mig till tre av deras kreativa kvällar den med Rosor, Citrus och Lavendel.
dahliabutiken.blogspot.com
Redan nu på onsdag är det kvällen när vi får lära mer om Rosor. Ska bli jättekul!

Sen måste jag tipsa er om en krydda som bara är såå god på laxfilé. Har inte provat på annan fisk ännu....

Lättlunch
Om ni undrar vad jag gjort med laxen så har jag skurit den i bitar för att den lättare ska bli genomstekt. Lagade den i micro. Hade dåligt med grönsaker hemma men det blev otroligt nog gott med en burk "blandad frukt".......men kryddan gör hela rätten!
Sen tittade jag faktiskt också på Melodifestivalen......vad ska jag säga? Njaa, inte mina låtar. Tycker det är mest "blixt och dunder" och en text som är svår att höra mm.

Jag tycker det ska bli spännande att se Ranelid i finalen men det är klart att internationellt med framförande på svenska så fungerar det nog inte.......men jag tror att vi får hör den på radion här hemma iallafall. Men det kanske jag är ensam om?
Idag har vi sol och fn ca - 4 gr men det blir nog fint senare under dagen. Var ute i växthuset igår och nu dröjer det inte länge innan det blir premiär på kaffestund/glas vin därute.


4 kommentarer:

 1. Den där lunchen ser god ut!
  Ibland blir "man tager vad man haver" maten bäst!
  Vi vann inte heller på lotto, vi har rullande 5 veckors med dragning onsdag och lördag.
  Men man får ju hoppas lite två gånger i veckan.
  Såg lägenheten, herregud vilket ställe! Kostade ju därefter också :)
  Ha en skön dag!

  SvaraRadera
 2. Ser gott ut! Ja, både nyttigt och gott, och det är ju aldrig fel!
  Tyckte också om Ranelid, kan ju också bero på att jag tycker så mycket om hans böcker. En av de bästa böcker jag läst är Ansikte av eld. ( har skrivit om den på bloggen för länge sedan, finns under rubriken boktips.)

  Ha en bra söndagskväll
  Hälsningar Anncathrine

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har skrivit om Ranelid och träffen på biblioteket här i Kärra. Då blev han en ny favorit för mig. Min första bok var Kniven och den är otroligt bra och ger många tankar ....sen köpte jag boken om hans uppväxt, mycket bra den med. Men kanske måste man känna till honom innan man gillar hans bidrag i Melodifestivalen. /M

   Radera
 3. Hej Maj!
  Ingen lottovinst för mig heller den här veckan, (spelar 10-veckors lotto med syrran..Wow, den lägenheten gick inte av för hackor! Imponerande även om inredningen inte var i min smak direkt;)

  Har inte läst någon av Ranelids böcker men tycker det var kul att han gick vidare, alltid retar det nån;)

  Ha en trevlig vecka!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera