måndag 13 februari 2012

En tur till stan lockade............

Ibland bara känner jag för att ta bussen in till stan och känna lite på atmosfären i city och ev hitta något som jag bara "måste ha"........idag var en sådan dag! När jag kom till stan var det helt snöfritt på Avenyn
Många skyltfönster lockar med SALE 50-70 % men det hade också packats upp vårnytt såklart. Jag kan inte ha höga klackar men kollade in läckra vårskor
Sen blev jag hungrig och försökte hitta någon restaurang som bara serverade en enkel soppa......det var svårt och jag fick gå ganska långt till Steinbrenner &  Nyberg som har soppbuffe mm. Tyvärr är jag känslig mot nötter, mandel och kokos så det fanns bara en tårta jag kunde ta av. Visserligen god men jag var ju såå sugen på dem alla!

Härlig tårtbufféNu fortsatte strosandet i stan och om stegräknaren varit med är jag säker på att det blivit många steg....Jag sprang in och ut i massor av affärer utan att hitta det jag letade efter till en viss person (min man) till den 14 febr. Jag tröttnade till sist och satsade lite på mig själv istället.
Min skrivarkurs börjar nästa måndag och till den vill jag ha en fin inspirerande bok att skriva i. NK Ordning och Reda har jättefina saker ! 
Jag blir alltid så glad över en ny ögonskugga och kände att här fick det blir nya "vårögon".....svårt att göra färgerna rättvisa på fotot men jag tror det kommer att bli jättefint. Det är med smink som med nötter, tyvärr allergisk mot vissa kemikalier men har lyckats hitta dessa skuggor som inte ger eksem.
Motstå detta halsband gick inte heller.......

Nu började jag verkligen bli trött i benen efter shoppingrundan och när jag kom ut ur sista affären var det förändrat väder på G.
Jag ser att det inte är bara vädret som ändrar sig......jag fattar inte vad som händer med datorn fn men i vissa lägen (efter att jag lagt upp ett kort) ändrar sig utskriften av texten men det får bli som det blir......
Sammanfattningsvis var som vanligt trevligt med en tur in till city!
2 kommentarer:

  1. Snygg ögonskugga! Min favorit bland köpen! Märke?

    SvaraRadera
  2. Dior är märket på skuggan. Det är en ny kombination, den mörka är eyeliner/M

    SvaraRadera