onsdag 18 januari 2012

E20 igen, tyvärr.........

Försökte förtränga nyheten om en ny olycka på denna otroligt dåliga väg som bitvis inte ens har en vägren! Tänka sig att på denna så hårt trafikerade väg kan man vissa sträckor inte ens väja och köra ut i vägkanten......makalöst dåligt! Skrev om det i ett tidigare inlägg och tipsar igen om att man i GT.se kan skriva på ett upprop för ändring av denna väg, snarast! http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.831041--standarden-pa-e20-inte-acceptabel-

2 kommentarer:

 1. Så roligt att du hittade till mej. Och tack snälla, hoppas du blir nöjd. Det går iväg idag.
  Kikade lite snabbt härinne men ska kolla runt lite mera sen. Nu är jag på språng till tandläkaren då en flisa lossnat i en tand.

  Har även problem med att det inte går att kommentera från min bärbara dator som jag använder mest så fick starta den sega stationära datorn för att kunna kommentera. Är glad att jag kan det nu för före jul gick det inte på denna heller. Så irriterande när man inte kan svara tillbaka på kommentarer. Har haft problem i över 1/2 år.

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 2. Läste om denna fasansfulla olycka, man ryser ända in i märgen.... Härligt att jag kan inspirera dig till att ta fram ditt regina porslin. Det är ett vackert blåvitt mönster. Det tillverkades av Gistavsberg 1924-1938, finns också i mindre utsträckning med grönt mönster.
  Kram Pia

  SvaraRadera