fredag 16 november 2012

"Kung William"......underbart helt enkelt!


 Det blir Dagens Ros till denna härliga unge! Vem kan väl låta bli att bli glad/må bra när man ser honom?


Lite som i gamla Elvis tider

Klicka på länken och kanske dansa med !

3 kommentarer:

 1. Trots att jag sett den förr sitter jag här och ler med hela hjärtat. Tack för den Maj, den satt perfekt:) Ha en fin helg.
  Kram Annika

  SvaraRadera
 2. Hej Maj! :o)

  Måste kika på den länken sedan innan jag går och slår mej ner framför kvällens tv-program.

  Jo, det var faktiskt så. Barnen var många o arbetet gav små inkomster. Det var fattigt o familjen kunde inte försörja alla. Tror till och med att det var så att man hamnade hos den som bjöd lägst. I det hem han sedan hamnade i fick han arbeta hårt och som lön fick han mat, skor o kläder på kroppen. Han levde under mycket enkla förhållanden.

  När han sedan kunde försöja sig själv så fortsatte det hårda arbetet. Främst som skogshuggare, och under somrarna så flottade han timmer i älven.

  Hos denne man vilade aldrig några ledsamheter. I hans ögon fanns alltid bus och alltid gick han omkring och sjöng på alla möjliga gamla visor. En del hade HUR många verser som helst. Alla kunde han utantill. Han var verkligen en frisk fläkt och en stor personlighet.

  Jag har alltid tyckt att det är intressant med levnadsberättelser och livöden. Lite synd är det att man inte har hans liv nedtecknat mer i detalj. Min svärmor som är 91 år börjar vara rätt dement så det är lite svårt för henne att komma ihåg. Men mitt i allt kommer någon berättelse och då försöker jag lägga det hon säger på minnet.

  Intressant det är det iaf :o)

  Ha en fin och trevlig helg!
  Kram
  Monika

  SvaraRadera
 3. Har sett den tidigare på facebook, men man kan inte annat än älska den!! Vilken kille...
  Ha en fortsatt skön helg!!
  Kram kram

  SvaraRadera