fredag 9 november 2012

ANNA upphittad välbehållen!!!!!!

 

 Det första jag gjorde idag var att gå in på nättidningarna för att läsa om ANNA som var försvunnen när jag gick till sängs igår.

Nu möttes jag av de underbaraste rubriker ANNA, 9 år, upphittad !!!

Det var Missing People som väckte misstankar mot en man med,  som det verkade, en liten pojke vid handen kom gående i området. Det visade sig var ANNA.

Känner stor lycka och många tankar går som igår natt till Anna, familjen, vänner, alla som deltagit i letandet och övriga.

ALLA artiklar finns här:

Tidningarna skriver GP här och Aftonbladet här. 
En man nu ANHÅLLEN , läs mer nedan
här.   
Mannen uppväxt i närheten av Annas bostad.

Inte helt oväntat har han nu erkänt!!
 
Majberggren's Värld: Vad har hänt Anna, 9 år ??

5 kommentarer:

 1. Det är underbart att hon har återfunnits välbehållen. Undrar vad hon varit med om??

  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 2. En återskapad fungerande psyksjukvård vore första steg mot en tryggare liv för oss alla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi vet ju ännu för litet om bakgrunden på den person som nu anhållits.Men om det visar sig att vård i någon form kunnat undvika detta trauma, nu med positiv utgång, finns anledning att fundera över vad som skulle kunna gjorts för att förhindra detta.

   Radera
 3. Vilken tur att det blev ett lyckligt slut. Vad jag inte förstår är att inte skolan hörde av sig till föräldrarna när hon inte kom dit. Den skolan jag jobbade på hade den regeln att kom inte eleven till skolan så ringde man automatiskt föräldrarna. Det fick inte gå mer än högst en halvtimme efter att skolan startat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har samma fundering som många av föräldrarna och som även jag har. Skrev just om detta i ett nytt inlägg. Har såå svårt att inte tänka på detta fn. Kanske har det att göra med att jag just blivit farmor till lilla Sophie.

   Radera