söndag 2 september 2012

Tack Carro för en fantastisk karriär....

Idag har det varit inneväder och slapparsöndag! Läst lite i min nya bok och sen blev det Finnkampen. Inte för att jag är särskilt förtjust i friidrott men jag kan inte annat än imponeras av Carolina Kluft. Vilken karriär och vilken idrottskvinna, särskilt när hon höll på med sjukamp. Idag sprang hon sitt sista lopp på Ullevi här i Göteborg och fick välförtjänt hyllning som den bästa friidrottaren i Sverige genom tiderna (sa reportern)

Roligt att hon fick avsluta med seger i stafetten och sedan ett ärevarv !
Vi fortsätter vår rustning/ommålning av hallen och jag planerar för eventuella nyinköp av byrå mm. Kul! Läst lite möbelkataloger och Lantliv. Jag är väldigt kritisk mot "idiotiska" annonser och den här platsar i det facket enligt min mening
Fågelkvitter medan varmvattnet tappas upp!!
Jag har haft många olika fåglar genom åren Zebrafinkar, liten papegoja, beo stare och nymfparakit.. Kan nästan garantera att ingen av mina fåglar hade trivts med att sitta i en bur hängande i ett snöre. Den som haft fåglar förstår väl att det tjusiga bordet under buren kommer att vara fullt med fågelfrö, skal mm. Men det värsta är väl badkaret som placerats MITT i badrummet .
Antar att det blir svårt att tappa upp varmvattnet utan kranar och avlopp......Jag förstår att man arrangerar bilder för att få ett fint foto men denna annons får utmärkelsen TUMMEN NER!


3 kommentarer:

 1. Ja man undrar ibland vad De håller på med,reklammakarna.Vad kul Maj jag hyllade Carolina med.Vad trevligt att Ni håller på
  och ändrar hemma.Passa på medan Ni orkar,sen bliver inget gjort.
  ha en bra måndag
  kram

  SvaraRadera
 2. Trevlig kväll önskar 3 tanter!

  SvaraRadera
 3. Ja, visst ser man ibland inredningsreportage som får en att höja ögonbrynen så dom nästan går ur led. Fattar inte riktigt varför man gör så? Visst kan man fantisera och drömma men när det blir rent fysiskt omöjligt så förstår jag inte riktigt vitsen. Men vad vet väl vi vanliga dödliga som ska leva i skiten? Ha ha, undrar hur många gånger man skulle orka tömma badkaret med hink och hävert innan man i ren vrede fick hjärtinfarkt?
  Kram Annika

  SvaraRadera