onsdag 12 september 2012

E20 den sk "Dödens väg"......

Bild från mitt tidigare inlägg

 Läste just på GP nätet att det är dags för "uppvaktning" av ansvarig infrastrukturminister med anledning av den otroligt dåliga standard som denna så viktiga Europaväg håller. Åtskilligt har skrivits om denna väg och även jag har skrivit om detta bla här:
 Majberggren's Värld: Fixa E20 nu-upprop i GT

Jag har ingen förståelse för att det inte kan satsas på en motorväg på hela den sträckan som ännu ej är motorväg. Hur många människoliv ska det kosta innan ansvariga tar ett samlat grepp och snarast kommer fram till en lösning.
Vad GP skriver idag kan ni läsa här.

Man kan söka information på nätet om vad politikerna tycker ......och om jag har förstått rätt så är Miljöpartiet inte för en utbyggnad till motorväg. Någon från MP är välkommen att kommentera om annan synpunkt finns!

Som medborgare och tvungen att åka på denna väg då och då skulle jag önska en utförlig artikel i GP om var de olika partierna tycker i denna fråga NU ........så vi slipper en upprepning av den dåliga information som varit när det gäller bla Västlänken . Det var först förra veckan som GP (papperstidningen) gjort ett förnämligt reportage om detta.
Hoppas få vända TUMMEN NER till TUMMEN UPP inom en snar framtid!

2 kommentarer:

 1. <<<tummen upp för dig i varje fall,jag håller med ibland undrar man vad de har bakon pannbenet.
  Det har ju varit samma roman om vägarna här i Östergötland.Vägen till Skärgården som man går lika fort som att åka bil,tack vare all trafik.
  Men det händer inte mycket där heller
  Kram

  SvaraRadera
 2. Just nu är jag på språng och tittar bara in en snabbis och säger tack för kommentaren och önskar en fin torsdag! :o)

  Kram
  Monika

  SvaraRadera