lördag 15 september 2012

Lite blandad kompott...

Nej, det är inte dags för nya recept! Utan något om vad jag pysslat med idag....
Vi har haft ett strålande höstväder, ca 15 gr och sol hela dagen. Det blev en tripp in till stan för Farmor skulle köpa en liten present till Sophie. Det var som jag brukar säga "precis som utomlands"...överfulla gatuserveringar och det har vi många nu. Området runt Saluhallen-Kungsgatan-upp mot Pedagogen är full av trevliga butiker och som tur är finns det många barnbutiker där. Sen fönstershoppade jag mest för egen del....tyvärr känns det som om det var gatuarbeten överallt och detta är ju bara början på grävandet om nu Västlänken blir av....(den debatten har kanske inte alla koll på och det avundas jag er i så fall)
Plötsligt blev jag sugen på något med kalorier i. Fika,korv med bröd,mat...?
Det blev Gullans som jag skrivit om förr. Jag vet inte vad som känns så bra med detta ställe egentligen....men jag rekommenderar det. Ligger centralt mitt emot Avalon. God mat !
Snabbt, supergott och bättre än kaffe och bulle!
Sen bar det av hemåt. Hans hade hunnit målat klart så långt som vi hittills bestämt. Allt kan som jag skrivit tidigare inte målas vitt men hur övergångar mot furutrappen, andra dörrar mm ska se ut är väldigt svårt att bestämma.
För att inte tala om vad vi ska göra med alla de prylar som fn ligger utspridda i hela vardagsrummet...Suck!
Ja, suck stämmer bra även på uppdatering av bilder. Jag har INGEN bild men ni har kanske en dublett och en singel......Grrrrrr.Börjar verkligen bli tjatigt detta! Men det är väl en prövning i tålamod precis som det är för mig att spela in ett tv-program nu förtiden. Hatar det!! Om vi lyckats så blir det Gudfadern II som sändes med början 23.55 igår. Det påminner mig om denna bild som jag har uppklistrad på vår tv.
Fortsatt trevlig lördagskväll !

3 kommentarer:

 1. Hej Maj!
  Det låter som du haft en trevlig lördag:)

  Gullans har jag inte testat, tack för tipset!

  Västlänken ja..suck! Den hoppas jag INTE blir av..

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 2. Mors,mors det är klart det är jobbigt med allt,när Ni håller på.Men tänk så fint det bliver
  när det är klart.Det ät värt lite stånk och pust
  ett tag nu.Hittade Du något till lilla Sophie ?
  I dag har vi strålande väder här,skall snart iväg till min gubbe.
  kramar från mig

  SvaraRadera
 3. Det är nåt magiskt med barnaffärer. Man dras dit även om man inte planerat det från början. Snart ser det ut likadant hos mig som hos dig. Vi ska lägga nytt golv i köket. Då kan jag inte använda spisen, så det blir till att äta ute några dagar. Trevlig söndag.

  SvaraRadera