måndag 3 september 2012

Allmogepanelen har kommit....

Har ju skrivit om att vi rustar hallen. Det går framåt en bit i taget.....ibland är det för dåligt väder för att måla befintlig panel/lister utomhus, ibland jobbar "hantverkaren Hans" med annat, och i 14 dagar har vi nu väntat på kompletterande panel. Första gången levererades fel panel men idag var det rätt!
Det snurrar fn runt i huvudet på mig  av alla olika idéer jag får. Vi borde byta ytterdörr men det får bli senare och vi nöjer oss med att ta bort tapeten och bara måla om. Proppskåpet är fn inbyggt i en låda som ska målas om och få ny tapet
På bild nr 2 har vi haft vårt nyckelskåp, krokar för kläder där panelen slutar och sen ett skoställ. Ovanför byrån har vi haft en spegel.......
Allt kommer inte att bli vitt för trappan blir kvar i furu och tv även dörren in till "damrummet"....Den inbyggda garderoben som skymtar fram har jag ett ljust draperi framför...för trångt med dörr!
Men nu vill jag försöka göra om och det är mitt/vårt problem. Ytan är liten och detta måste finnas med
 • klädkrokar/hängare för långa plagg (har vi haft bredvid ytterdörren där panelen går högre upp)
 • klädhängare för jackor och gästers kläder
 • förvaring av halsdukar/mössor/småprylar som vi haft i varsin byrålåda
 • proppar/ficklampa mm
Jag skulle kunna flytta hela den gamla byrån in till mitt arbetsrum som ligger alldeles intill, dörren skymtar vid byrån.
Då öppnas ju olika möjligheter och det är dessa som snurrar runt hela tiden!
Tar gärna emot tips från er......Jag bläddrar vidare i katalog från Mio och dagens Lantliv. Möblerna med korgar är från Mio till hyfsat pris den andra serien ganska dyr......

Som vanligt krånglar uppladdningen av bilder här på slutet .........jag lämnar inredningsbestyren och fortsätter titta på en spännande golftävling och sen blir det fortsatt läsning i boken "Boel och Oscar" som jag tycker är bra.

 
3 kommentarer:

 1. Vi håller också på här hemma med lite omändringar, så det är alltid kul att se hur andra gör. Jag älskar att möblera om och ändra om över huvud taget. Min man är inte lika intresserad, men lyssnar tåligt när jag berättar. Ska bli kul att se det färdiga resultatet.

  SvaraRadera
 2. Den möbelserien från Mio har jag också kikat på. Skulle vilja ha den med fyra korgar i mitt kök. Så fin!

  Kram, kram

  SvaraRadera
 3. Ibland tar det en stund innan man kommer på hur man vill ha det. Lycka till!
  Kul att få lite nytt.
  En fin kväll önskar jag dig.
  Kram

  SvaraRadera