söndag 27 januari 2013

Jag är inte ensam om att gilla " Landet Runt"......

Det kanske är lite "tantvarning"  när jag skriver att jag gillar tvprogrammet "Landet runt".......Jag gillar den supertrevlige, lugna programledaren. Det är såå befriande med ett program där det garanterat inte handlar om olyckor,brottslighet , religionsstrider mm. I en länk nedan kan ni läsa lite mer och vad jag förstår har programmet ca 1 milj tittare.....


Sen är ju inslagen nästan lite "gulliga" i all enkelhet..... Idag var det bla ett inslag om "roliga skyltar" och visst fnissar man lite åt dessaSjälvklart håller jag mig a jour med andra nyheter och det som dominerar idag är ju den förfärliga tragedin med nattklubbsbranden i Brasilien.....för oss Göteborgare går ju tankarna direkt till discobranden -98........

Oj, nu fladdrade tankarna iväg igen......men jag tycker att gilla Landet Runt och Henrik Kruusval är ett sätt för sinnet att ta till sig det "goda i det lilla" för att klara andra prövningar....

Nån som håller med?

6 kommentarer:

 1. Inget fel på det programmet! :) Jag ser det emellanåt jag med. Vi ser ju sveriges kanaler här vid kusten och jag är uppfödd med svt 1 o 2 :) Sällan vi såg på finska kanaler troligen för att vi är finlands svenskar ;) I dag ser jag nog på finska kanaler mest på filmer....och vår finlands svenska kanal förstås!
  Hemskt med tragedier som i Brasilien och G:borg! :(
  Må så gott! Kram!

  SvaraRadera
 2. Landet runt ser jag varje Söndag. Jag mailar in
  till tävlingen.varje gång när han drager vinstmailet
  tror jag att det är jag.Det har varit så många roliga ledfrågor till tävlingen. I dag var jag ute
  och hämtade kaffet när frågan var. Inte kan det vara Karlstad det är för enkelt. Det skulle ju vara hans namn i stadsnamnet, som valt stads makten.
  ha det bra önskar Hajan

  SvaraRadera
 3. De första gångerna jag såg Henrik Kruusvall som programledare tyckte jag att han var riktigt töntig, men ojoj vad han har vuxit.. Här hos oss missar vi aldrig Landet runt..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 4. Jag brukar också se Landet runt och programledarna har varierat under åren som gått, men jag tycker nog att Henrik Kruusvall är riktigt bra.

  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 5. Håller fullständigt med! :o)

  Gillar också det programmet. Har sett det under många många år. Även långt före Herr Kruusval kom med i bilden.

  Fruktansvärt tragiskt med dessa bränder! Bara tanken på detta hemska lämnar en stor klump i bröstet. Man känner verkligen stor medkänsla för alla drabbade.

  Kram
  Monika

  SvaraRadera
 6. Det är nr 5 Året Runt. Köpte den i går i Konsum.
  Irma holm, hon bor på et Serviceboende i stockholm.
  Det kommer en ny tidning i dag,kanske finns de gamla
  kvar.
  Hon är så söt, ser ut att var 75 faktiskt.
  lycka till

  SvaraRadera