tisdag 4 december 2012

Gott och blandat, IV

Är det någon mer än jag som inte gillar tandläkaren? Kunde just tro det.....
Jag har sovit dåligt i flera dagar nu och förstår att det beror på att jag skulle till tandläkaren idag.
Jag kan nog säga att jag är "rädd" för tandläkaren....en rädsla som grundar sig på ett misslyckat besök hos tandläkaren där det slutade med att han fick dra ut en visdomstand utan fungerande bedövning. Två sköterskor höll fast mig i varsin arm och jag var bara ca 18 år .....blåtira i halva ansiktet flera veckor efter det! Hjärnan har inte glömt detta ännu.......

Desto roligare är det med Nissarna.....de fick beröm av Hustomten i dag för ett bra dagsverke.

Jätteglad blev jag över ett paket som låg och väntade på mig......det var från Qoola Kvinnor som jag bloggade om när jag varit på deras trevliga arrangemang här i Göteborg.
Det var en bok i paket och jag ser fram emot att läsa den

Oh, så otroligt glad jag blev över denna hälsning på kuvertet. TACK!!

Sen har ju även jag fått snö i min lilla täppa och det är så vitt och ljust därute. Slutar med dessa foto och satsar på ett litet glas glögg framför brasan.


3 kommentarer:

 1. Kul med överraskningspaket , ni har ungefär samma snömängd som vi .Tandläkaren är nog inte så populär här heller men det har blivit en aning bättre med åren .kram Nette

  SvaraRadera
 2. Ja snö har vi fått så det räcker,De skottar och kör som sjutton här . De lovade mer utmed Ostkusten i
  morgon. Men vi har fått betydöigt varmare ute 7,6-
  det är lagom.Friska tag i vårt lag heja,heja

  SvaraRadera
 3. Jag har en kallelse till tandhygenisten som står och blänger ilsket på mig. Den 18 december skulle jag dit, men idag ringde jag och ändrade tiden till januari i stället. Jag orkar inte med några tandhygenister just nu, för de är värre än tandläkare tycker jag.

  Kram, Ingrid

  SvaraRadera